Familien nyder paraden – men pludseligt ser moren 2 velkendte ansigter og stivner

Moren som vi nu skal stifte bekendtskab med ved præcis, hvilke følelser jeg taler om. Hendes elskede sønner var blevet hvervet af hæren, hvilket betød, at hun ikke så dem så tit.

Og savnet var ekstra stort, da USAs nationaldag den 4. juli nærmede sig.

Du må forstå, lige denne højtid havde familien en helt speciel tradition. I 25 lange år havde de sammet gået og kigget på militærparaden som gik gennem byen – men i år manglede de begge sønnerne John og Tom, der var udstationeret ved deres respektive militærbaser.

Eller, det var i hvert fald hvad familien troede.

Foto: Youtube

I stedet havde sønnerne sammen med deres søster forberedt en speciel overraskelse. Både John og Tom skulle nemlig deltage i militærparaden – men bestemte sig for ikke at afsløre noget på forhånd.

Da den store dag var oprundet, gik den resterende del af familien, præcis som normalt, ud for at se paraden. Moren filmede sågar paraden, så hun kunne sende den til sine sønner, så de følte, at de var en del af traditionen!

Men pludseligt fik hun øje på to velkendte ansigter midt i paraden. Og det som følger er bare vidunderligt at se.

“Det lykkedes mig at fange deres totale forbløffelse, da John og Tom marcherede mod dem og publikum brød ud i et stort jubelbrøl”, skriver søsteren Shannon på Youtube.

Klippet her er set næsten 3 millioner gange på Youtube, og du kommer til at forstå hvorfor. Jeg tror alle mødre kan genkende sig i morens reaktion, da hun endelig ser sine sønner igen! 

Klippet fanger præcis det som mange af os familier føler – savnet efter børnene som er flyttet hjemmefra og lykken over endelig at se dem igen. 

DEL videre hvis du også synes, at dette var et meget rørende øjeblik som alle forældre og børn  bør se! 

Exit mobile version