Far druknede sin søn i dansk turistparadis – for at hævne sig på konen som festede

En mand mistænkes for mord på sit eget barn, efter politiet fandt en barnevogn med et spædbarns krop kørt ud i vandet i turistparadiset Pattaya.

Politiet mistænker, at faderen gjorde det, fordi han blev vred på konen, som var ude at feste.

– Da vi undersøgte kroppen så vi, at det venstre ben var bundet til en barnevogn. Men vi fandt ingen tegn på kropsskader, siger thailandsk politi Colonel Piyapong Ensarn til Daily Mail.

Et barnemord ryster det thailandske paradis Pattaya.

Det var en kaptajn på en båd, som opdagede noget, som lå og flød i vandet. Ved et nærmere kig så han, at det var et barns krop, hvorpå han straks slog alarm til politiet.

Barnet, som var et år gammelt, var bundet til en barnevogn, og da man undersøgte sagen, konstaterede man, at barnet havde været dødt i to til tre dage, inden det blev fundet i vandet.

Foto: Pixabay

Faderen erkendte hvad der var sket

Politiet rettede straks mistanken mod faderen, en jordansk turist, som var der på ferie med barnet og konen. Ifølge Daily Mail skulle konen have valgt at gå ud og feste, hvilket gjorde manden vred og hævngerrig.

Faderen kunne pågribes i en lufthavn i Bangkok tirsdag aften, da han forsøgte at flygte fra landet. Han har nu erkendt handlingen.

– Han erkendte, at han havde dræbt sin søn ved at binde ham til en barnevogn og skubbe ham i vandet, siger den thailandske betjent Colonel Piyapong Ensarn til Daily Mail.