Faren dør tragisk: 15 år senere banker fremmed på døren og beder sønnen og moren om at komme ud

Da Justin Rozier var bare ni måneder gammel, døde hans far, Jonathan Rozier, da han gjorde tjeneste udenlands i den amerikanske hær.

Jonathans hustru, Jessica, havde talt med sin mand bare 12 timer tidligere. Hun fortalte ham om deres vidunderlige, nyfødte dreng.

Desværre fik Justin aldrig chancen for at møde sin far.

Efter beskeden om dødsfaldet, da Jessica forsøgte at få styr på sit liv efter tragedien, bestemte hun sig for at smide en del af mandens ting ud og sælge andre.

En ejendel hun skilte sig af med var Jonathans sorte Toyota cabriolet fra 1999.

Foto: Youtube

Fordi ingen kunne køre bilen, og Jessica skulle have betalt lånet på huset, solgte hun bilen. Hun tænkte ikke så meget mere på det, Jessica havde travlt med at opfostre en søn alene.

Men i takt med at sønnen Justin voksede op, begyndte sønnen at stille flere spørgsmål om sin far.

Som 15-årig var Justin en kopi af sin far, Justin samlede på billeder og andre ting som tilhørte faren.

Foto: Youtube

Men der fandtes en ting, som Justin ville have mere end noget andet – hans fars gamle bil.

Han kunne ikke forklare det, men når han fyldte 16 år, ville han virkelig gerne sidde på samme sted, hvor hans far en gang havde siddet og mærke vinden blæse gennem sit hår, præcis som faren en gang havde oplevet.

Jessica bestemte sig for at forsøge at jagte sin mands bil, som hun solgte for mange år siden. Jessica vidste, at det sandsynligvis var meningsløst, men hun var nødt til at gøre et forsøg for sønnens skyld.

Hun skrev om sin jagt på sociale medier. Hendes hjertevarme beretning spredte sig hurtigt rundt i hele verden og snart skete det utænkelige.

Hun kom i kontakt med den nuværende ejer, som først ikke ville sælge bilen. Men til sidst gav personen sig og solgte den gamle bil til Jessica. Den var ikke i bedste stand – men Jessica følte, at hun var nødt til at samle penge sammen til at købe den, tage den med hjem og få den fikset.

En varmhjerte person, Kyle Fox, hørte om historien og mente, at han var nødt til at stille op. Kyle fik samlet penge nok sammen til at købe bilen til Jessica og Justin. Derefter fandt han nogle frivillige, som hjalp med at sætte bilen i stand.

På Justins 16-års fødselsdag var alle på plads til at overraske ham med farens gamle bil.

Se nu drengens reaktion, da han indser, hvad der ruller ind i indkørslen…

Man kommer sig aldrig over at nogen man elsker dør, vil Jonathan altid findes i Jessica og Justins tanker.  

Siden beskeden om dødsfaldet har de forsøgt at komme igennem hver dag, langsomt, med Jonathan i deres hjerter og med hans gamle ting som minder. 

Jeg er sikker på, at han ville være stolt, hvis han så sin 16-årige søn og hans hustru i denne situation, så fint at denne ejendel vendte tilbage til familien!

Del gerne denne solskinshistorie videre på Facebook, hvis du også vil sprede lidt håb og kærlighed blandt dine venner.