Faren går rundt med 3-årig datter i snor – nu tvinges han til at forklare hvorfor

Clint Edwards, 34, er far til 3-årige Aspen. Når de to er udendørs, har han en helt særlig metode. 

Han holder sin datter i snor, så hun ikke løber væk. 

Men nu har billedet vakt opmærksomhed på Facebook, og Clint er blevet tvunget til at forklare, hvorfor han bruger den kontroversielle metode. 

Amerikanske Clint Edwards har en blog, hvor han fortæller om livet som far til to små børn. Han er meget åben på sin blog og skriver, at det nogle gange føles som om, at han ikke aner, hvad han laver. 

Den følelse tror jeg, at mange forældre genkender – før man fik børn, forstod man ikke, hvor meget livet forandres, når de små kommer ind i billedet!

15
© Billedkilde: Facebook

Men nu har Clint lagt et billede på Facebook, som har vakt stor opmærksomhed. 

På billedet har han sin 3-årige datter i en snor, når de er ude at lege. Han forklarer hvorfor: 

“Hvis jeg ikke har en snor i Aspen, når vi er i parken, tager i dyrehaven eller i et shoppingcenter, vil hun forsvinde. Hun er et vildt barn, som absolut ikke kan stå stille”, skriver han på Facebook

12
© Billedkilde: Facebook

Billedet har virkelig delt folk i to lejre – mange mener, at det er frygteligt, at barnet er i snor. Hun skal jo have lov til at løbe frit! Andre forstår ham og mener, at en snor faktisk er en god måde at holde styr på barnet og sørge for, at barnet kan lege sikkert. 

Clint siger, at han får mange dømmende blikke fra andre forældre, når de ser snoren. 

Men det er det værd. Clint og hans hustru vil fortsætte med snoren, til datteren er blevet lidt ældre og er faldt til ro. 

14
© Billedkilde: Facebook

“Jeg sørger for, at min unge er i sikkerhed, samtidig med at det giver mig ro. Det er 100 procent alle blikkene værd. Hun falder til ro, når hun bliver ældre og ikke længere er den vilde 3-årige, hun er i dag. Men indtil da vil jeg blive ved med at bruge snor for at holde hende væk fra farer”, skriver Clint. 

Hvad synes I? Er det okay at holde barnet i snor? Del gerne med dine venner og se, hvad de synes!