Faren køber brugt bil til datteren, finder et håndskrevet brev i handskerummet som knuser hans hjerte

At købe en brugt bil er fint på mange måder. Men præcis som med et hus har en bilejer mange minder fra tiden med bilen, hvilket kan gøre det hårdere at sælge sin bil.

Kevin Duke tænkte på at overraske sin datter på hendes 16-års fødselsdag ved at købe en bil til hende – og fandt en som faldt i hendes smag.

Men da han gik gennem bilen efter købet, fandt han et håndskrevet brev i handskerummet. Det var skrevet til Kevin, og rørte ham til tårer.

Kevin tænkte på at overraske sin datter på hendes 16-års fødselsdag med en bil (i USA er det lovligt at køre bil fra 16-årsalderen). Han bladrede gennem mange bilannoncer og fandt til sidst en sølvfarvet Ford, som var sikker og velfungerende.

Købte bil til datteren

Han købte bilen af en kvinde ved navn Sabrina Archey og kørte hjemad. Men da han gennemgik bilen vidste det sig, at den tidligere ejer ikke havde ryddet ordentligt op. Det var i det mindste hvad Kevin troede, da han fandt et brev.

Det viste sig, at brevet var skrevet til ham.

Foto: Facebook/Kevin Duke

Brevet var skrevet af Sabrina og indholdet rørte Kevin til tårer.

Følelsesladet brev

Det viste sig, at den tidligere ejer havde mistet sin mor, moster og seksårige datter i en husbrand. De høje udgifter til begravelserne tvang hende til at sælge bilen.

Sabrina skrev, at bilen havde givet hende glæde i hårde tider og havde en speciel plads i hendes hjerte. Nu håbede hun, at den nye ejer ville tage godt hånd om bilen.

“Den her bil har mange specielle minder for mig. Mit hjem og alting er borte, det eneste jeg har tilbage er bilen. Det var forvirring med alle papirerne som gjorde, at bilen ikke blev betalt af forsikringen. Det gør mig oprørt, at jeg har mistet min familie, mit hjem og nu den sidste forbindelse til min mor og datter, og ingenting er min fejl”, skriver Sabrina i brevet.

“Jeg ved ikke, om du kan se det, men der er måske en plet på instrumentbrættet. Min datter og jeg plejede at lade som om, at vi var på vej på et eventyr, når vi var på motorvejen, og hun sad altid med sine fødder der. Bulen på førersiden er fra da min datter lærte at cykle og forulykkede, nogle måneder før hun døde”. 

Foto: Facebook/Kevin Duke

Ville hjælpe Sabrina

Sabrina skrev videre, at hvis Kevin på et tidspunkt kunne tænke at sælge Sylvia (som hun kaldte bilen), så måtte han gerne give lyd. Hun havde ikke råd til at købe den lige nu, men en gang i fremtiden var hun forhåbenligt kommet på fode igen.

Kevin var rørt over hendes fine brev. Han ville virkelig gerne have, at Sabrina skulle have bilen tilbage. Sammen med en person ved navn Tammi Warrington startede han en indsamlingskampagne op, så Sylvia kunne vende tilbage til sin forrige ejer.

Foto: Facebook/Kevin Duke

De regnede ud, at de behøvede cirka 85 000 kroner for at dække alt fra at købe en ny bil til ham og betale forskellige skatter, så Sabrina ikke skulle tynges økonomisk.

Gav bilen tilbage

En TV-kanal kom i kontakt med Kevin og til sidst kunne de genforene Sabrina med sin bil. Datteren fik en anden bil i stedet – og alting blev godt til sidst.

Takket være Kevins smukke gestus fik Sabrina endelig sin bil tilbage, som var så meget mere end bare fire hjul og et rat. Det var som om et familiemedlem endelig var hjemme.

Foto: Facebook/Kevin Duke
Kevins handling rørte mig til tårer, det var så fint gjort.  Del artiklen med dine venner for at skabe opmærksomhed om farens smukke gestus overfor Sabrina.