Fraskilt far vil lære at sætte hår for lille datters skyld – tager kursus og får mageløse resultater

Skilsmisser er aldrig lette, og tiden efter er sjældent en dans på roser heller. Efter en seperation vil de fleste blive mindet om ting, som den anden person altid gjorde. Sommetider kræver det, at man lærer nye ting for at klare sig selv, især hvis man har børn.

Den her far fra Storbritannien gjorde noget fantastisk fint.

Efter at være blevet skilt fra sin kone, opdagede Greg Wickherst, at han var helt håbløs, når det handlede om at flette deres toårige datters hår.

Tog kursus for at flette datterens hår

Det han kunne gøre var at lade toårige Izzys lange lyse hår hænge, og lade pigens mor sætte håret når hun var hos hende. Men lige som andre toårige er Izzy fuld af energi og kan godt lide at lege, og håret sætter sig fast i tingene.

Izzy tilbragte det meste af sin tid hjemme hos sin far, og Greg ville ikke være sådan en far, som ikke var i stand til at hjælpe sin datter, fordi han er en mand. Han besluttede sig for at lære at sætte hår, så datteren fik håret væk og samtidig følte sig fin.

Greg, som arbejder på et universitet, tænkte, at nogen der måske vidste, hvordan man skal gå til værks, hvis man vil lære at sætte hår. Og ganske rigtigt, en af hans kolleger satte ham i kontakt med en topelev i klassen, som var stylist.

Snart kunne Greg betegne sig selv som “stylistelev”, da han ikke missede en eneste lektion.

“På ingen tid kunne jeg lave en enkel fletning, så en sildebensfletning og en fransk fletning”, sagde Greg Wickherst til Huffington Post. 

”Jeg lærte endda, hvordan man laver en hestehale og derefter vender den gennem sig selv. Jeg kalder det en omvendt hestehale”, siger Greg, som nu kan slænge om sig med udtryk, som bare frisører og stylister forstår sig på.

Far blev datterens bedste frisør

Til datterens store forbløffelse var hendes far på kort tid blevet den bedste hun kendte til at lave fine frisurer. Vi kan kun formode, at moren som blev skilt fra ham, blev endnu mere forbløffet.

På Facebook kan man se flere af de fine frisurer, som faren laver på datteren Izzy, hvilket får hende til at føle sig som en lille prinsesse.

Exit mobile version