Frisøren trodser kvindens eneste krav, timer senere er forvandlingen total

Vi har alle forskellige rutiner eller mønstre i vores hverdag, som vi helst ikke vil ændre på. Det kan handle om vores tøjstil, hårfarve eller hvilken farve vores sko skal have.

Kvinden Pat Thomas havde haft sin grå hårfarve så længe, hun kunne huske, og da hun skulle have en makeover, var dette det eneste, som hun nægtede at ændre.

Men frisøren Christopher havde andre planer – og sørgede for, at hun så ud som en helt anden person en time senere.

At ændre sin hårfarve og frisure kan være en stor beslutning. Når man har vænnet sig til sin stil, er det ikke så ofte, man vil foretage store ændringer, måske af frygt for, at det ikke vil se godt ud.

Men sommetider kan sådan en forandring virkelig være som balsam for sjælen og gøre underværker. Netop sådan var det for Pat Thomas, som ønskede at gøre noget særligt før sin 65-års fødselsdag.

Foto: Youtube/Makeoverguy

Ville ikke skifte hårfarve

Pat ville overraske sin mand med en makeover som gave. Han sagde til hende, at hun var smuk, som hun var, men hun var fast besluttet på at gøre det.

At ændre sin frisure var ikke noget, som hun var imod, men en ting skulle ikke ændres. Pat nægtede at skifte hårfarve fra sin grå tone til noget andet.

Foto: Youtube/Makeoverguy

Pat fik en tid hos den kendte stylist Christopher Hopkins, som tidigere har lavet masser af lignende makeovers. Han var forbløffet, da Pat fortalte, at hun ikke ville skifte hårfarve.

Christopher forsøgte at overtale hende ved at give hende en paryk på, så hun kunne se forskellen, men intet virkede til at overbevise hende. Efter meget overtalelse gik Pat til sidst med til at ændre sin hårfarve. Men det skulle ikke være noget brunt.

Foto: Youtube/Makeoverguy

Utrolig forvandling

Hvis der var noget, Pat ville have bevaret, så var det hendes grå hår. Men til sidst fik Christopher lov til at farve det mere blondt.

Efter nogle timer i frisørstolen med farvning og forskellige behandlinger, var hun endelig klar til at se sit nye jeg. Pats nye frisure og hårfarve fik hende ikke bare til at skinne – hun strålede simpelthen af glæde.

Foto: Youtube/Makeoverguy

Sommetider er det de små ting, som virkelig kan gøre en stor forskel, og Pat var virkelig modig, da hun turde forandre sig, selvom hun først var i tvivl.

Forhåbentlig var hendes gave til manden virkelig værdsat. Sikke en forvandling!