Fuld kvinde efterlader bilen på parkeringspladsen – går i panik da hun finder uventet besked på ruden

I USA er tolerancen for alkohol i kombination med kørsel lidt højere end i Danmark, men det betyder ikke, at man kan slippe sin sunde fornuft og sit ansvar. En kvinde ved navn Paula Grzelak-Schultz tog derfor den kloge beslutning at lade sin bil stå på parkeringspladsen efter en aften ude. 

Dagen efter fik hun en klump i maven, da hun så en lap, der lå på hendes rude – men indholdet var et helt andet, end hun havde regnet med. 

Paula Grzelak-Schultz mente selv, at det var bedst at lade bilen stå efter en aften med drinks og øl. Hun ringede efter en Uber og efterlod sin bil på parkeringspladsen foran restauranten Original Joes i Sherwood Park, USA. 

Facebook/Paula Grzelak-Schultz

Da hun dagen efter skulle hente sin bil, fik hun en klump i halsen, da hun så den seddel, der var blevet lagt ved forruden, men snart opdagede hun, at det var en varm hilsen – ja, faktisk en hyldest til hende. 

“Kære gæst på Original Joes i Sherwood. 

Vi vil bare takke dig for, at du efterlod din bil her natten over. Jeg ved ikke, om du havde indtaget alkohol i vores restaurant eller ej, men vi vil takke dig for, at du ikke kørte bil påvirket. I kuverten finder du en værdikupon til en portion af vores lækre kyllingevinger. Vær venlig at acceptere dette som en tak for, at du var ansvarlig. Livet er værdifuldt. Hav en god weekend.”

Facebook/Paula Grzelak-Schultz

Paula blev så positivt overrasket, at hun delte billedet af sedlen på Facebook, hvor den hyldes og er blevet delt mere end 8 000 gange. 

Flere burde blive bedre til at hylde kloge beslutninger. Hvad synes du om restaurantens initiativ? Selv er jeg helt vild med det. Del gerne for at hylde, hvad de gjorde.