Gammel betjent ser babyen ryste af gråd i låst bil – løber straks væk

Det her burde ikke ske. Men hver sommer læser vi om børn og hunde, der efterlades i varme biler – noget der er decideret livsfarligt. 

Nu er det sket igen. 

Da den pensionerede politibetjent Steve Eckel var ude og købe ind, da han så en lille baby ryste af gråd alene i en låst bil. 

Det fik ham til at handle omgående – og løbe væk.

Steve Eckel har et langt arbejdsliv som politibetjent bag sig. Måske var det heldigt, at det netop var ham, der gik forbi den parkerede bil. Steve var ude for at købe ind i en butik i amerikanske New Jersey. 

Så så han en 4 måneder gammel baby, som sad alene i en bil. Steve så, at barnet rystede af gråd og var helt rød i ansigtet. Han trak straks i dørene, men bilen var låst. Og babyens forældre var der ikke. 

Måske var det der, Steves forældreinstinkt blev aktiveret. For Steve løb straks over til sin egen bil på parkeringspladsen. 

Læs mere: Baby blev efterladt i varm bil i 2 timer – så mor kunne shoppe

“Jeg kom på, at jeg havde en hammer i bagagerummet i bilen”, siger han til tv-stationen CBS New York. 

Steve tog hammeren og knuste ruden i bilen, hvor babyen sad. Det var i sidste øjeblik. Bilen var bagende varm, og babyen var helt rød i ansigtet. 

“Hun var gennemblødt af sved og skreg og græd. Jeg kunne se, hvordan øjnene trillede tilbage i hovedet”, siger Steve. 

Han lykkedes med at få den lille pige ud af bilen og slog alarm. Heldigvis klarede babyen sig, da hun blev kølet ned udenfor bilen. 

barn.inne
© Bildkälla: Youtube

– Jag började nästan att gråta efteråt. Det var väldigt känslosamt, säger Steve till CBS New York.

Det visade sig att bebisens mamma hade varit inne och handlat i affären, och bestämde sig för att lämna barnet i bilen. Polisen kunde gripa mamman som nu är misstänkt för att utsatt sitt barn för livsfara.

Tack och lov fick den här historien ett lyckligt slut!

Jeg er glad for, at den lille pige overlevede, men også uhørt vred over, at dette kan ske. Tydeligvis er vi stadig nødt til at dele disse advarsler, for det er ikke alle, der har forstået, hvor farligt det er at efterlade børn og husdyr i bilen. 

Del artiklen – så ingen andre børn bliver ramt!