Gammel gnaven mand skælder tjeneren ud hver dag – da han dør 7 år senere får hun en chokerende besked

Et gammelt ordsprog lyder, at man skal behandle andre, som man selv ønsker at blive behandlet, og der er stor sandhed i det udtryk. For med en positiv tilgang til livet kan man formode, at der sker noget positivt for en.

Hvilket historien om tjeneren Melina Salazar er et strålende eksempel på!

Uanset om vejret var godt eller dårligt, blev gæsterne altid budt velkommen på restauranten af Melina Slazars venlige smil.

Hun har en positiv tilgang til livet, og med sit humør inspirerer hun andre til også at se positivt på livet. Man kan trods alt ikke gøre så meget andet.

På restauranten, hvor hun arbejder som tjener, spiste Walter “Buck” Swords dagligt i 7 år. Men den 89-årige mand var ikke som alle de andre gæster.

Han brokkede sig altid højlydt, og skabte konstant opstandelse med sine vrede udbrud. Ingen kunne lide Walter, og han blev aldrig mødt med hverken kærlighed eller varme.

Lige med undtagelse af Melania Salazar.

Facebook

En dag kom han ikke

Selvom Walter “Buck” Swords var gnaven og virkede til at hade livet, mødte Melania Salazar ham hver dag med samme varme og venlighed, som hun modtog alle de andre gæster med.

Hun bød ham venligt velkommen og serverede maden med et stort smil og en venlig kommentar. Sommetider udvekslede hun endda et par venlige ord, men hver gang fik Melania smidt dårligt humør og fornærmelser i hovedet.

Årene gik, mens den samme procedure udspillede sig dag efter dag. Efterhånden blev mødet nærmest terapeutisk for Melania. Hun kunne trods alt lide Walter og forventede også at se ham hver dag på arbejde. Men en dag dukkede Walter ikke op på restauranten som forventet.

Med bange anelser fandt Melaina straks en lokalavis, hvorefter hun skyndte sig at bladre op på siden med dødsannoncerne. Hun fik sin største frygt bekræftet: Walter var død.

Youtube

Advokat kom på uventet besøg

Dagen efter kom en advokat ind på restauranten – han ville tale med Melania, og han havde en overraskende besked til hende.

Han fortalte, at Walter i flere år havde talt varmt om den venlige tjener. At han hver dag havde set frem til sit daglige besøg, hvor han altid blev mødt af Melanias smil, venlighed og nærvær.

Melania lyttede som altid til advokaten med et smil på læberne som altid. Men bare sekunder senere fik hun overleveret en chokerende nyhed.

Walter havde ikke blot fortalt om Melanias venlige sjæl, han havde også valgt at efterlade en stor del af sin arv til den godhjertede tjener.

Til Melanias store chok fortalte advokaten, at Walter havde efterladt hende 50.000 dollars (cirka 365.000 kroner) samt en bil, og med den utrolige besked kunne hun ikke holde tårerne tilbage.

Her nedenfor kan du høre Melania fortælle om den hjertevarmende nyhed.

Gode gerninger belønnes næsten altid – nogle gange på en meget uventet vis, hvilket denne historie beviser.

Jeg håber, at Melania kan inspirere alle til at se bort fra menneskers svagheder og altid forsøge at behandle hinanden varmt og respektfuldt. Det kan godt være, at man ikke arver en formue, men man har trods alt intet at miste.

Derfor håber jeg, at vi deler denne historie, så flere får muligheden for at læse den!