Gravid fanget i bilen midt i karneval – så gør betjenten det utrolige og bliver dagens helt

Lørdag var en festlig dag for mange tusinde mennesker til Aalborg Karneval – men også en glædens dag for et bestemt par fra Øster Hornum syd fra Aalborg, som var på noget af en følelsesmæssig rutchetur.

Vandet er netop gået og Ornya og Ivan Sharanich iler mod hospitalet i Aalborg for at føde, men de har glemt en vigtig detalje i bestræbelserne på at nå til hospitalet – Aalborg karneval er i gang og alle veje mod hospitalet er spærret.

Med 30-årige Ivan bag rattet og 25-årige Ornya på nippet til at føde, ender parret i bil på en vej fyldt med hundredevis af udklædte, feststemte mennesker, som ikke bemærker bilen, der forgæves forsøger at komme igennem menneskemængden.

– Vi vidste ikke, hvad vi skulle gøre. Min kone var sikker på, at hun ville føde i bilen, fortæller Ivan til TV2 Nord.

Men så opdager han noget i menneskemængden…

Ivan ser to politibetjente fra Nordjyllands Politi, som han får til at hjælpe. Deres motorcykler holder for langt væk til at kunne køre og eskortere parret til hospitalet og Ornya kan ikke selv gå længere, så derfor hopper den ene betjent ind i bilen til parret.

– Han fik viftet folk væk fra vejen, så vi kunne komme igennem. Men de har helt sikkert tænkt, at det var underligt, at han sad dér i bilen sammen mod os. De kiggede i hvert fald meget på os, siger Ivan til TV2 Nord.

Klokken er på dette tidspunkt 11.02 – og få minutter senere er de fremme ved Aalborg Universitetshospital – klokken 11.07 føder Ornya parrets søn.

– Man må sige, at det var meget tæt på at gå galt. Havde vi siddet i bilen i tre- fire minutter længere, havde hun født på bagsædet, siger Ivan til TV2 Nord.

Drengen hedder William og i et Twitter-oplsag senere samme dag takker familien Nordjyllands Politi for indsatsen:

Twitter / Ivan Sharanich

Opslaget er da heller ikke gået ubemærket hen fra politiets side, som lykønsker parret med deres nyfødte søn i et svar til Twitter-opslaget:

Twitter / Ivan Sharanich

Det er da en nyhed, man kun kan blive glad af at læse. Del gerne historien for at sprede lidt glæde til venner og familie!