Gravid fanget i bilen midt i karneval – så gør betjenten det utrolige og bliver dagens helt

Ivan ser to politibetjente fra Nordjyllands Politi, som han får til at hjælpe. Deres motorcykler holder for langt væk til at kunne køre og eskortere parret til hospitalet og Ornya kan ikke selv gå længere, så derfor hopper den ene betjent ind i bilen til parret.

– Han fik viftet folk væk fra vejen, så vi kunne komme igennem. Men de har helt sikkert tænkt, at det var underligt, at han sad dér i bilen sammen mod os. De kiggede i hvert fald meget på os, siger Ivan til TV2 Nord.

Klokken er på dette tidspunkt 11.02 – og få minutter senere er de fremme ved Aalborg Universitetshospital – klokken 11.07 føder Ornya parrets søn.

– Man må sige, at det var meget tæt på at gå galt. Havde vi siddet i bilen i tre- fire minutter længere, havde hun født på bagsædet, siger Ivan til TV2 Nord.

Drengen hedder William og i et Twitter-oplsag senere samme dag takker familien Nordjyllands Politi for indsatsen:

Twitter / Ivan Sharanich

Opslaget er da heller ikke gået ubemærket hen fra politiets side, som lykønsker parret med deres nyfødte søn i et svar til Twitter-opslaget:

Twitter / Ivan Sharanich

Det er da en nyhed, man kun kan blive glad af at læse. Del gerne historien for at sprede lidt glæde til venner og familie!

Exit mobile version