Gravid kvinde forsøger at bestille alkohol, men servitricens svar får alle til at juble

Drik ikke alkohol, hvis du gerne vil være gravid, eller når du opdager, at du er blevet gravid. Det virker logisk, synes jeg.

Men åbenbart findes der visse personer, som er helt ligeglade med dette. Okay, hvis de vil skade sig selv, så lad dem. Men at være så uansvarlig mod barnet, som vokser i din mave – det er bare ikke i orden!

Da denne kvinde kom ind på restauranten og bestilte en drink, tiltrak hun sig alles blikke.

Det sluttede dog med, at kvinden forlod restauranten hurtigt igen, efter at det hele tog en uventet drejning.

Ifølge siden Hrtwarming blev denne historie sendt til deres hjemmeside af en servitrice, som hedder Didi.

“For nyligt kom der en gravid kvinde ind sammen med sin mand på restauranten. Kvinden blev fuldstændig vanvittig, da jeg nægtede at servere hende alkohol.

Jeg indså, at jeg ikke kunne kontrollere hvilke valg, hun træffer i sit liv, men jeg kunne ikke servere hende en drink med god samvittighed. Chefen tog mig væk fra bordet og fandt en anden tjener, som var klar til at servere parret.

Jeg fortsatte med at arbejde og servere for andre gæster. Men hver gang jeg gik forbi kvindens bord, i al tiden de sad der, grinte de af mig og kom med grimme kommentarer, præcis så højt at jeg kunne høre det.

Pixabay

Til sidst fik jeg nok: “Lyt nu til mig. Hvis du vil skade dit barn, så gør det. Men hvis jeg hører en kommentar til fra dig eller din mand, smider jeg drinken i hovedet på dig. Jeg havde en veninde, som drak meget under sin graviditet, og jeg så hende gå gennem al den smerte og sorg, som det indebærer at miste sit barn. Det var på grund af hendes druk, at det skete.”

Folk ved bordene i nærheden rejste sig og klappede ad mig. Mange gav mig også opmuntrende ord og klappede mig på skulderen.

Chefen bad mig om at tage fri resten af dagen, efter dette skete. At tage fyraften uden at hente drikkepengene. Men flere af mine gæster, og nogle som ikke engang hørte til mit område, kom hen til mig og gav mig drikkepenge.

Jeg stoppede med at arbejde på denne restaurant kort tid efter.”

Shutterstock

At være modig indebærer at sige sin mening, også selvom det indebærer en personlig risiko, og det var præcis, hvad Didi gjorde.

Hvis flere turde stille sig op som hende, havde vi nok levet i en lidt bedre verden, tror jeg.

Del gerne historien, hvis du synes, at denne servitrice gjorde det eneste rigtige!