Han solgte alt og cyklede fra Indien til Sverige – for kærligheden

Pradyumna Kumar “PK” Mahanandia blev født i det østlige Indien – ikke lang fra det sted, der var inspirationen til den klassiske film Junglebogen. 

Han tilhørte den laveste kaste i landets strikse klassesystem. Derfor måtte han udholde både diskrimination og fattigdom. 

Men PK’s liv blev forandret, da han mødte en rig, svensk kvinde – og han indså, at han måtte være sammen med hende. 

Det var der, han besluttede sig. Han ville cykle tværs over kontinenter for at se sit livs kærlighed – 6.500 kilometer væk. 

© Wikimedia Commons

PK måtte blandt andet sidde inde i skolens sal med de andre børn i skolen. Som 11-årig spåede byens astrolog i et palmeblad, at han skulle giftes med en pige, som ikke tilhørte hans stamme – og ikke engang var inder. 

Mange år senere mødte han svenske Charlotte von Schedvin i Indien. 

“Da var jeg tyve år. Jeg så den lille jungledreng i ham. Jeg følte en stærk samhørighed og fulgte mit hjerte fuldt ud”, har Lotta fortalt i et interview med svenske TV4. 

Parret så hinanden i et par uger. 

“Vi var sammen i 2-3 uger, og så rejste hun. På halvandet år mødtes vi ikke engang. Vi holdt kontakten via brev, og til sidst tænkte jeg, at det var tid til at tage det første skridt. Så jeg solgte alt, hvad jeg ejede og købte en cykel”, siger PK til National Geographic.

Han satte sig på sin cykel – og besluttede sig for at køre til Sverige. Han vidste, at det tog 22 dage for Lotta at køre i bil fra Borås i det sydvestlige Sverige til den indiske hovedstad New Delhi. 

“Jeg kørte ikke kun på cykel hele vejen. Af og til kørte jeg med forskellige lastbiler. Jeg havde en sovepose med og sov under stjernerne. Nogle gange inviterede folk mig ind i deres hjem og gav mig lidt med mod at jeg tegnede lidt skitser. Jeg gemte mine 80 dollar, som jeg havde sat fast under bæltet og rørte dem aldrig. På vejen fik jeg breve fra Charlotte: i Kandahar, Kabul og Istanbul. Det gav mig styrke”, siger han til National Geographic. 

I fire måneder og tre uger cyklede han. Han havde også mange hippievenner, som var ude og cykle på vejene. Når han mødte dem, følte han sig ikke så ensom. 

Da han nåede frem til Sverige, giftede han og Charlotte sig. Siden cykelturen i 1977 har de været gift i mere end 40 år og har to voksne børn sammen. 

Her kan du se et interview, der blev lavet med parret i svensk tv for et par år siden:

Tal om ægte kærlighed! Del gerne og spred den fantastiske kærlighedshistorie til alle venner og familie!