”Hun skammede sig så meget” – Faren raser efter læreren klippede datterens hår uden tilladelse

En far venter stadig på svar, knap en måned efter at læreren på hans skole klippede 7-årigs hår uden tilladelse fra forældrene.

Det var i slutningen af marts, at far Jimmy Hoffmeyer fortalte, at hans datter var kommet helt knust hjem fra skolen. Med tårer i øjnene forklarede pigen, at læreren havde klippet hendes hår.

Faren, fra Mount Pleasant i amerikanske Michigan, blev straks vred. Han fortæller, at datteren var nødt til at blive klippet tre gange i løbet af en uge, men det var især da læreren fandt saksen frem, at datteren blev oprevet.

”Det hår vi har, du kan ikke bare gøre det vådt og klippe det. Det føler jeg at de burde, selvom de gjorde det af velvilje, men da de så resultatet burde de have indset at ja, vi dummede os”, siger han til ABC12 News.

https://www.facebook.com/jimmy.hoffmeyer.5/posts/126609309481835

Begyndte med en anden elev

Jimmy Hoffmeyer siger, at datteren Jurnee fik klippet håret tre gange på en uge. Den første gang var det en anden elev, som havde svunget saksen.

”Jeg mener, jeg slugte det, fordi det var et barn og du tænker ikke over alvorlige konsekvenser, som har at gøre med et barn”, siger han.

Efter det tog Jimmy sin 7-årige datter, som samme morgen havde forladt hjemmet med langt hår, til en frisørsalon for at få det klaret hos en professionel.

”Det vi gjorde var, at vi tog hende med til frisørsalonen for at blive klippet, fordi det var asymmetrisk. Det var lidt kort i den ene side, men langt ved skuldrene på den anden side”, siger far Jimmy.

Jimmy Hoffmeyer says that on March 24, his daughter, Jurnee, arrived home with much of the hair on one side missing.

Posted by 10 Tampa Bay on Tuesday, April 20, 2021

Læreren klippede pigens hår uden tilladelse

Men da pigen kom hjem fra skole dagen efter, var det med tårer i øjnene. Den 7-årige fortalte, at læreren havde klippet hendes hår.

”Efter at læreren havde klippet hendes hår, skammede hun sig meget. Hun skammede sig så meget. Fordi hun var nødt til at gå tilbage til undervisningen sådan”, siger faren.

Jimmy kontaktede skolen flere gange for at finde ud af, præcis hvad der var sket. Han ville vide, hvorfor en lærer tog beslutningen om at klippe hans datters hår i skolen, uden tilladelse fra forældrene.

Skolen nægter at forklare

Han siger, at skolen har sagt undskyld. Samtidig nægter de ansvarlige at vise ham videoer af, hvad der skete på bussen eller i skolen.

”Jeg vil gerne have, at de tager ansvar. Vi har bedt om en offentlig undskyldning flere gange, for at Jurnee skal vide, at de erkender deres fejl, at det aldrig burde være sket, og at hun aldrig skulle have behøvet at gå igennem sådan noget.”

Efter hændelsen er Jurnee blevet skrevet ind på en anden skole. Samtidig planlægger hendes far at tage til et skolebestyrelsesmøde for at få at vide, præcis hvad der skete med hans datter den dag.

Ingen burde klippe et barn uden forældrenes tilladelse, og jeg begriber ikke, hvorfor skolen ikke kan give et svar. Faren fortjener at få at vide, hvordan det kunne ske!

Jeg håber virkelig, at Jurnee kan ryste denne hændelse af sig og komme videre.

Del gerne for at gøre opmærksom på dette.