Moderen fik at vide, at hun var gravid med tvillinger – fik sig en stor overraskelse

Miranda og Josh havde planer om at starte en familie og få mange børn. Men af ukendte årsager havde parret, der begge arbejder som sygeplejersker, svært ved at få børn. De besluttede sig derfor for at prøve fertilitetsbehandling – og det gik bare helt perfekt. Snart blev parrets første barn født, en frisk og sød lille datter ved navn Joslyn.

Et år senere prøvede Miranda og Josh igen at få et barn ved hjælp af behandling. Efter seks uger fik parret svar: De ventede sig tvillinger. Men fire dage senere kom beskeden, som ingen havde regnet med.

“Jeg var chokeret! Lægen var chokeret!” siger Miranda, som fik lige så store øjne som manden i den hvide kittel. “Det var aldrig sket i hans tid som læge,” forklarer hun.

Det viste sig, at Miranda var gravid med firlinger. Endnu mere imponerende var det, at hun fødte to par enæggede tvillinger, efter at have fået en fertilitetsbehandling med to forskellige embryoner.

Hele graviditeten var skræmmende for Miranda, som overvejede en abort, mens det stadig var muligt. Men alt gik heldigvis godt, og hun fødte børnene ved kejsersnit.

De fire babyer, Mia, Madison, Jackson og James er jo bare for søde!

Del venligst dette opslag, hvis du ønsker familien et stort tillykke!