Kunden tvinger tjeneren til at gå ud på parkeringspladsen, peger på skrotbilen og får hende til at græde

En god gerning overfor et medmenneske kan gøre en enorm forskel.

Det var præcis det, ægteparret Gary og Roxann Tackett gjorde, efter at de på en restaurant var blevet venner med servitricen Cindi.

Gary havde set noget ved hendes bil, som han ikke kunne acceptere, og han bestemte sig for at gøre hendes liv lettere, en gang for alle.

 

At stå fast og være opmærksom på sine omgivelser kan have en stor betydning for andre menneskers liv.

Hvad enten det handler om at holde døren, bære en kasse eller trøste en fremmed, er det handlinger, som gør os til bedre medmennesker – og det tror jeg, at vi alle kan blive.

Et eksempel på sådan et menneske er Gary Tackett og hans hustru Roxann.

Billedkilde: Youtube/ZvkaeosIOasIca

Lærte servitricen at kende

Gary og Roxann bor i Missouri, USA, og de havde kun boet i deres hjemby i få måneder. På en lokal restaurant, hvor de ofte kom, faldt de i snak med servitricen Cindi.

Parret hørte, at Cindi havde en søn med et handicap, og at hun havde en blå bil, der altid stod parkeret uden for restauranten. Bilen var i dårlig stand. Vinduerne var dækket med plastic, og kølerhjelmen var bulet og blev egentlig bare holdt på plads med reb.

Billedkilde: Youtube/ZvkaeosIOasIca

Gary og Roxann vidste, at det måtte være Cindis bil, og de besluttede sig for at bruge deres gode hjerter til at gøre noget for servitricen.

En dag gav Cindis chef hende ordre på at forlade restauranten og gå ud på parkeringspladsen. Der stod Gary og Roxann – og noget helt uventet.

Billedkilde: Youtube/ZvkaeosIOasIca

Stod ved en bil

Gary begyndte at tale med Cindi om hendes bil, mens de stille gik væk fra restauranten. Pludselig standsede de ved en sølvfarvet bil. På taget var der en rød sløjfe. Cindi indså, hvad det var, der var ved at ske.

Parret havde skaffet en ny bil til Cindi, den venlige servitrice de så godt kunne lide, og som knoklede for dem, hver gang de var på restauranten.

Billedkilde: Youtube/ZvkaeosIOasIca

De ville give hende den nye bil som tak for hendes positive indstilling til livet – og takket være den lokale bilhandler slap Cindi oven i købet for at betale afgifter for den.

At gøre en god gerning for andre kan virkelig forandre andre menneskers liv. Nu håber jeg, at Gary og Roxanns smukke gestus over for Cindi inspirerer andre til at gøre lignende ting.

Gary og Roxanns fine gestus overfor Cindi gjorde mig varm helt ind i sjælen. 

Del den fine historie videre, så vi sammen kan inspirere andre til at gøre gode ting for vores medmennesker.