Kvinden har ikke vasket håret i et halvt år – se nu det utrolige resultat 8 timer senere

Depression er noget, som er meget svært at forstå, hvis man ikke selv har gennemgået det. Millioner af mennesker verden over kæmper dagligt med depression, og i mange tilfælde er det uhørt svært at leve et normalt liv.

For denne frisør skulle en almindelig dag blive meget speciel. Da en kvinde, som havde været ramt af depression i et halvt år, kom ind i salonen for at få hjælp, skulle daen få en yderst uventet drejning.

Frisøren Kate var taget på job som en hvilken som helst anden dag. Men som I sikkert forstår nu, skulle dagen tage en uventet vending.

Inde i salonen fik hun pludselig øje på en kvinde, som som tog alle hårprodukterne ned fra en speciel hylde. Kate gik over til hende og spurgte, om hun behøvede hjælp – og det var der, hun fik at høre kvindens lange historie.

Foto: Facebook/LoveWhatReallyMatters

Kvinden havde kæmpet med en svær depression i over seks måneder. Hun havde ikke haft overskud til at komme ud af sengen, og derfor heller ikke vasket eller børstet sit hår lige så længe. Hun havde sat det op i en knold, men eftersom hun ikke havde vasket det så længe, var den lige så hård som sten.

Kate, som delte historienpå Facebook, fortæller videre:

“I dag af alle dage kom hun ind og spurgte, om hun kunne få hjælp til sit hår, og at hun endelig var kommet ud af sengen igen. Jeg svarede selvfølgelig ja, jeg var ligeglad med, hvor længe jeg måtte blive på arbejdet. Jeg ville virkelig have, at hun skulle blive taget hånd om,” skriver Kate på Facebook.

Foto: Facebook/LoveWhatReallyMatters

Kvinden fortalte flere gange, at Kate bare kunne klippe alt håret af, og at hun ikke bekymrede sig om, hvor meget det skulle koste. Det eneste, hun ville, var at føle sig som sig selv igen. Men Kate ville virkelig sørge for, at det skulle blive pænt og at hun skulle føle sig som et friskt menneske igen.

Kate satte kvinden i stolen og begyndte at kæmme. Otte og en halv time senere var det som en ny kvinde, der sad i stolen foran hende.

Foto: Facebook/LoveWhatReallyMatters

Da Kate havde klippet den sidste hår af for at gøre frisuren perfekt, så hun noget utroligt.

Kvindens øjne glitrede og hendes kinder var røde af at se de smukke resultat. Hun kunne endelig trække sine fingre igennem håret igen.

Foto: Facebook/LoveWhatReallyMatters

“Jeg forandrede en persons liv i dag, og det vil jeg aldrig glemme. Hvis det her nogensinde finder tilbage til hende, vil jeg sige, hvor dejlig, vidunderlig, sød, kærlighedsfuld og stærk en person, hun er. Men ikke bare det, hun er også smuk og fortjener intet andet end at være lykkelig. Jeg er så taknemmelig over, at jeg måtte hjælpe hende med at tage sit første skridt,” afslutter Kate.

Foto: Facebook/Kate Langman

Kate var ikke fordomsfuld, men bare venlig og hjælpsom, og det gjorde mig virkelig varm i hjertet. Resultatet blev så smukt og jeg håber for kvinde, at hun kommer tilbage på fode igen.

Tøv ikke med at dele artiklen videre til nogen, som bare må læse det her!