Manden er døende og nødt til at sige farvel – hjerteskærende billede rører tusinder: “Glemmer dig aldrig”

Blake Ward, fra Wolverhampton i Storbritannien, havde hele livet foran sig, indtil han kom ud for en frygtelig ulykke, som blev enden på det hele.

Billedet, som hans kæreste har delt på de sociale medier, har spredt sig som en løbeild. Dels for at vise det svære dilemma familier stilles over for, når de skal slukke for respiratoren, men også for på ét billede at vise, hvad ægte kærlighed handler om.

16-årige Blake Ward var ude at svømme i Wales, da noget gik galt og han endte under vandoverfladen. Da bølgerne væltede Blake omkuld, mistede han hurtigt bevidstheden, og så snart han blev opdaget af folk på land, blev der tilkaldt en ambulance.

Blake blev hentet med helikopter fra Tywyn i det sydlige Gwynedd og straks bragt på sygehuset. På det tidspunkt havde Blake været bevidstløs så længe, at lægerne ikke havde meget håb for teenageren.

“Selvom de kunne svømme…”

Ifølge mediet The Mirror er Blake langt fra det første tilfælde af rapporterede drukneulykker i området, hvor han blev samlet op. Mange tager ud for at surfe på bølgerne, men indser ikke risikoen.

”De blev alle fejet ud. Selvom de kunne svømme, har de en tendens til at svømme, som man gør i en pool, siger North West Wales kystvagt Dewi Pritchard Jones til The Mirror. 

Måtte slukke for respiratoren

Da lægerne meddelte Blakes familie, at hans hjerne var så skadet, at han aldrig ville vågne igen, stod de over for et valg, men ganske hurtigt besluttede de, at man skulle trække stikket og lade ham sove ind.

Det var da, at Blakes kæreste kravlede op i hospitalssengen for at kramme sin store kærlighed.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1937381436325253&set=a.647472718649471&type=3

“I dag har været den sværeste dag for mig, det bliver en dag, som jeg aldrig vil glemme. Som nogle af jer allerede ved, så var Blake involveret i en frygtelig ulykke i tirsdags. Jeg har været ved hans side hele tiden. Jeg har ikke forladt ham. Som I alle ved var Blake en kærlig og betænksom person og ville gøre hvad som helst for andre.

I går fik vi at vide, at Blake aldrig ville komme sig, og at hans hjerne var skadet, og vi var nødt til at tage den svære beslutning at slukke hans maskine og lade ham gå.

Blake var helt speciel for mig, og vi havde noget særligt, og det vil vi altid have. Blake og jeg havde vores op- og nedture, men vi kom altid igennem dem.
Men jeg ved, at Blake ikke havde ondt, og han gik bort med sin familie omkring sig, og han vil altid være savnet og have en helt speciel plads i mit hjerte. Og jeg vil aldrig glemme dig Blake. Flyv højt, min dreng, og jeg vil gøre dig stolt. Kærlighed, du og jeg for altid”, skriver kæresten Stephanie Ray på Facebook.