Manden planter 1000 træer til ære for sin døde kone: Men 17 år senere afslører luftfotoet hans sande motiv

Janet og Winston Howes havde en kærlighedshistorie, som mange bare kan drømme om.

De blev forelskede ved første blik og for hver dag der gik, voksede forelskelsen sig stærkere.

Parret giftede sig allerede i 1962 og flyttede ind i på en charmerende bondegård på landet i England. De var så glade for at kunne danne deres helt egen familie i deres drømmehus.

Kort efter parret flyttede til Wickwar, Gloucestershire, fødte Janet deres første søn.

Bondegården og marken blomstrede, ligesom deres forhold, og deres søn var sund og rask. Livet var perfekt!

Men på et øjeblik faldt det hele sammen…

Janet och Winston Howes
Facebook / British Heart Foundation

Efter mere end 30 års ægteskab blev Janet pludselig revet væk fra sin mand, familie og venner.

Winstons sjæleven Janet led af en uopdaget hjertefejl og gik bort, da hun var bare 50 år gammel. Winston var knust, og parrets søn anede ikke, hvordan han skulle fortsætte livet uden sin mor.

Far og søn forsøgte at læge de sjælelige sår så godt, som de nu kunne, men lige meget, hvad de gjorde, var Janets død for meget at bære.

Blev besat af en idé

I månederne efter han mistede Janet, begyndte en usædvanlig idé at slå rod i Winstons sind. Selvom han aldrig kunne få sin kære kone tilbage, kunne han måske ære hende med en smuk gestus?

Winston begyndte at arbejde på engen nedenfor huset, en eng, som Janet elskede vældig højt. Tanken var at skabe en plads, som han senere kunne besøge, når de hårdeste dage ramte ham.

Winstons utrolige hyldest til Janet var også en hemmelighed i årevis, ind til en luftballon fløj over pladsen.

Piloten Andy Collett var på vej hjem på en smuk eftermiddag, da han opdagede Winstons hyldest. Han kiggede ned og kunne ikke tro, hvad han så!

Facebook/General Knowledge & Interesting Facts

I årevis havde Winston plantet, beskåret og puslet om en hjerteformet skov, der omgiver engen, som hans kone elskede at besøge.

Andy fortæller Daily Mail om sin følelse, da han fløj over hjertet.

”Jeg har min egen ballon og er ganske vant til at flyve, men det var det mest fantastiske syn, jeg nogensinde havde set fra himlen. Det var et perfekt hjerte gemt blandt engene – du ville aldrig have set det, hvis du stod på marken”, siger Andy.

Youtube

Også selvom Andy aldrig havde mødt Winston og ikke havde nogen anelse om, hvorfor hjertet var der, antog han, at det var en kærlighedshistorie, som man knap nok kunne forestille sig.

En følelsesladet Winston fortæller, hvorfor han besluttede sig for at plante træerne og om de små detaljer, der fik denne hjerteskov til at røre tusindvis.

”Jeg syntes, at det var en god idé – jeg fik en pludselig idé og plantede flere tusind egetræer. Da det var klar, satte vi os på marken med udsigt over bakken, nær det sted, hvor hun voksede op”, siger Winston.

Facebook

Vi plantede store egetræer rundt i kanten af hjertet og besluttede os for at anlægge en hæk også. Hjertet peger mod byen Wotton Hill, hvor Janet oprindelig kom fra.

Hvert år planter Winston også påskeliljer i midten af hjertet, som vokser helt op til foråret. Det bliver så fint!

”Jeg går derud og sidder midt i alt det, som jeg har skabt”, siger Winston.

Winstons hyldest er den perfekte plads til at mindes sin kone, og det gav sønnen et positivt sted til at se tilbage på minderne med mor.

Intet kan få Janet tilbage, men vi ved, at hun ville elske denne her eng!

Del gerne denne hyldest videre på Facebook, hvis du også synes, den er vældigt smuk!