Manden tager frisørens hårbørste og gør noget som får tårerne til at løbe

I medgang og modgang, til døden skiller os. Når vi står foran vores elskede i kirken på den måske største dag i livet, afgiver vi et løfte, der forventes at vare hele livet. Vi vil være ved vores partners side for evigt – gennem vådt og tørt, i alt slags vejr og situationer, uanset hvad.

Det er en forbindelse, der gør brylluppet til noget af det smukkeste, men det er også ord, som betyder noget forskelligt for forskelige mennesker.

Manden, vi nu skal hilse på, har i hvert fald et klart syn på sagen. Hans opførsel overfor sin hustru i en frisørsalon for nyligt rørte ikke bare frisøren selv til tårer – det er også en historie, der nu spreder sig som en steppebrand på nettet.

Forstår I, da fruen i huset blev svagere med alderen, betød det, at hun ikke længere kunne klare sine hverdagssysler som før.

For eksempel havde hun ikke længere styrken til at ordne sit eget hår. Bare følelsen af ikke længere at kunne tage vare på sig selv kan slå hvem som helst ud, og for hende var det selvfølgelig svært. Men heldigvis slutter historien ikke her.

I stedet kom hendes mand nemlig ind og gjorde det eneste rigtige.

Frisörsalong
Billedkilde: Love What Matters/Facebook

Manden havde jo engang sagt ja til altid at stå ved hendes side. Det var et løfte, han ikke havde tænkt sig at bryde nu.

Det eneste, han ville, var at lære, hvordan han kunne hjælpe med at fikse hustruens hår. Han insisterede på at lære det – og gerne lidt raskt!

Så han bookede en tid hos den lokale frisørsalon og forklarede sin plan.

Frisörsalong
Billedkilde: Love What Matters/Facebook

Frisøren, som tog opgaven på sig, viste skridt for skridt hvordan manden kunne ordne sin hustrus hår.

Så tog han hendes børste og øvede og øvede sig på alt mellem himmel og jord.

“Beviset på, at ægte kærlighed virkelig findes. Hun kan ikke længere ordne sit eget hår, og hendes mand insisterede på at lære, hvordan han kunne gøre det for hende, trin for trin. Fra produkter til hvordan man skal holde børsten og føntørreren”, skriver frisøren i et opslag, som er blevet delt på Facebook-siden Love What Matters.

Frisörsalong
Billedkilde: Love What Matters/Facebook

Manden brugte flere timer på at lære at mestre sin hustrus gamle rutine, så hun kunne blive glad for, hvordan det endte.

Det er en gestus, man ikke så ofte ser i nutidens samfund, men for ham her var det slet ikke noget mærkeligt.

“Det er uden tøven noget af det bedste, jeg har set med mine egne øjne i mit liv. Det rørte mig til tårer. Sikke en utrolig mand og sikke en heldig kvinde!”, skriver frisøren på Facebook.

Se selv det hjertevarmende klip lige her:

[arve url=”https://www.facebook.com/lovewhatreallymatters/videos/1979597402062648/” aspect_ratio=”9:16″ /]

Livet er ikke altid retfærdigt. Men så længe vi har sådan en livspartner ved vores side, skal det hele nok gå!

Del gerne artiklen videre for at hylde mandens vidunderlige initiativ. Sikke en mand!