Mary tabte sin vielsesring – 13 år senere gør hun mystisk fund på gulerod

Da 84-årige Mary tabte sin vielsesring i 2004, var hun så flov, at hun ikke turde sige det til sin mand. Siden da har hun hele tiden troet, at den en dag ville dukke op igen. 13 år senere skete det utænkelige. På en frisk og deform gulegod i haven sad en blinkende ring. Mary kunne ikke tro sine egne øjne.

Sidste gang, Mary Grams så sin vielsesring var i 2004 på familiens gård i canadiske Alberta. Efter at have ledt febrilsk indså hun, at ringen virkelig var væk. Skammen var for stor til, at hun kunne sige det til sin mand. I stedet købte hun en ring, der lignede vielsesringen, så hun ikke sårede sin mands følelser.

– Jeg gjorde måske det forkert, men man er jo helt ude af den, siger Mary Grams til BBC News.

Men så en dag, 13 år senere, finder Marys svigerdatter noget, der bliver i gulerodsmarken. På en skæv og deform gulerod sad den: Marys vielsesring. 

Foto: SVT

Da Marys søn, som har overtaget gården, så ringen, vidste han straks, at det var hans mors. Mary kunne ikke tro sine egne øjne, da hun så, hvor ringen var endt, og bagefter fortryder hun, at hun ikke fortalte det til sin mand.

– Hvis jeg skal gå ud, lægger jeg den på et sikkert sted. Det skulle jeg også have gjort dengang, siger hun.

Tænk at ringen kom tilbage efter alle disse år – og på hvilken måde! Det er næsten, så man tror, at det var skæbnen. Del gerne, hvis historien fik dig til at smile.