Mirakel-firlingerne skriver historie og forbløffer alle.

Justin og Christine mødte hinanden ved en tilfældighed på en pub i England. De forelskede sig, og blev gift 3 år senere. Det lykkeligt nygifte par ønskede at påbegynde en familie, men det skulle vise sig at blive meget sværere, end de nogensinde havde forestillet sig. Da parret mødte hinanden, var Christine lige fyldt 25, så der var ingen stress med at få børn. Men efter at have prøvet i to år, blev både Justin og Christine frustrerede. De begyndte at lede efter svar, og snart fik Christine en chokerende nyhed fra hospitalet. Lægerne opdagede nemlig, at Christine havde polycystisk ovariesyndrom, hvilket betyder, at man har mange blærer på en eller begge æggestokke, og ofte har man også meget testosteron i kroppen. Syndromet forkortes PCOS, og bliver ofte opdaget i forbindelse med, at man uden succes forsøger at blive gravid. De havde forberedt sig på et liv uden børn, men længslen voksede sig for stor. Parret besluttede sig for at give kunstig befrugtning en chance, men var dog ikke klar over, at de snart skulle skrive historie…

For utroligt nok blev det eneste embryon delt i tre, og et af disse embryoner blev mirakuløst delt i to. Dette betød, at Christine pludselig var gravid med intet mindre end fire børn. Ifølge eksperter sker dette fænomen én gang hver 4.000 år. Tyg lidt på det tal… Det er helt vanvittigt!

Mirakel-børnene Caroline, Darcy, Alexis og Elisa blev født via kejsersnit i uge 30. 42 sygeplejersker og læger hjalp til at tage mod børnene, der blev født i marts 2013.

Facebook/ClarkQuadGirls
Christine blev udskrevet fra hospitalet en uge efter fødslen. Men hendes døtre blev passet og plejet i yderligere ni uger, før de fik lov til at komme hjem.

quads

Facebook/ClarkQuadGirls

trouble

Pigerne kunne i år fejre sin 3-års fødselsdag, og familien har det fortsat godt. Hvor er det bare nogle smukke piger!


Facebook/ClarkQuadGirls

quads2

Her kan du se en lille film om familien:

Du må meget gerne dele artiklen, hvis du også ønsker at ønske firlingerne held og lykke med fremtiden!

Udgivet af Newsner. Følg os på Facebook.