Moderen bestiller kage fra luksusbageri – da hun ser resultatet får hun et chok

Livet er fyldt med overraskelser, men når man bestiller en kage med en forudbestemt tekst på, regner man nok ikke med at blive overrasket. Da mor til tre børn Lisa fik at vide, hvordan en funktionsnedsat person dekorerede fødselsdagskagen, delte hun historien på Facebook, hvor den nu er blevet delt videre over 90.000 gange.

Lisa Aldrich, som mor til tre, fra Michigan, USA, skulle have en kage til en kommende fødselsdag. Da hun så en annonce, som forestillede flotte kager fra det lokale bageri, besluttede hun sig for at slå til. Lisa bestilte en luksus-kage med teksten “Happy Birthday Mandy”, men da hun gik til bageriet for at hente kagen, blev hun mildt sagt overrasket, da den slet ikke så ud som den i annoncen.

Bogstaverne på kagen var kringlede og ujævne med store mellemrum. Lisa syntes, at det var en smule komisk, men betalte alligevel.

– Jeg grinte lidt nervøst og var egentlig på vej ud med kagen, for det gjorde mig ikke noget, at den ikke var så pæn, jeg tænkte nemlig, at folk ville synes, det var sjovt, skriver Lisa på sin Facebookside

Facebook / Lisa Saber Aldrich

Personalet på konditoriet tog det dog ikke lige så let som Lisa gjorde. De hentede chefen og flere i personalet for at se på kagen – og tilbød Lisa en ny. Lisa kunne ikke forstå, hvad det drejede sig om, før en fra personalet lagde hånden på hendes skulder og forklarede, at pigen, som havde dekoreret kagen, har autisme.

– Tak fordi du hav hende et smil og takkede hende. Selvom det ikke var meningen, at hun skulle have skrevet på kagen, så reddede du hendes dag, sagde ekspedienten ifølge Littlethings.

Lisa blev meget berørt af hændelsen og skrev derfor om det hele på Facebook. Efter bare nogle dage var berettelsen blevet delt over 90.000 gange og kommentarer om Lisas godhed væltede ind. Lisa mener dog, at hun ikke gjorde noget specielt udover at være almindeligt god mod andre, uanset hvordan man ser ud eller hvem man er.

Den her varme fortælling fik mig til at smile. Del den gerne, hvis du fik det på samme måde.