Mor dør efter bid fra almindeligt kryb: Nu vil familien advare andre

Men bare en uge senere, den 31. maj 2017, blev Tamelas tilstand forværret, og hun blev indlagt akut på et sygehus.

Blodprøver viste senere, at hun havde fået Bourbon-virus. En usædvanlig og uhelbredelig virus, som først blev opdaget i USA i 2014.

Tamela lå flere uger på intensivafdelingen, og lægerne kæmpede med at forsøge at tøjle sygdommen. Men intet hjalp ifølge britiske Daily Mail.

Den 23. juni var hun død.

Hendes oprørte familiemedlemmer beskrev senere, hvilken utrolig smerte Tamela havde gennemlevet i de sidste uger af sit liv.

“Du ønsker ikke dette for din værste fjende,” sagde Tamelas stedmor Kathy Potter til Fox 6 News og fortsatte: ”Det gør en bange for at gå ud”.

Tamelas far Geoff tilføjede: ”Lægerne var så stressede, og de sagde, at det var et medicinsk mysterium. Hver dag, vi kom på sygehuset, havde hun fået det værre. Ingen fremskridt”

Femte der rammes i USA

Tamela var den femte, som blev ramt i USA. Den første, der blev ramt, var 68-årige John Seested fra Kansas.

Han døde bare to uger efter, at han var blevet bidt af en flåt. Inden han fik diagnosen, havde der bare været otte tilfælde verden over, alle i Europa, Asien eller Afrika.

Bourbon-virussen angriber de hvide blodceller ekstremt hurtigt, og der findes i øjeblikket hverken vaccine eller kur.

Den eneste måde at beskytte sig er at bruge insektspray, bære langærmet tøj, undgå skovområder og højt græs. Sørg også for at tjekke dine børn, hvis du har været udenfor. Ofte tager det et stykke tid for flåten at bide sig fast.

Del artiklen med dine venner på Facebook, så flere er forsigtige, når de er ude i skov og mark.

Selvom det ikke er så almindeligt at blive ramt af Bourbon-virussen, kan flåter sprede en hel del andre sygdomme, hvis du ikke er vaccineret!

Exit mobile version