Mor går til 2 ugers-kontrol og tror alt er godt – så siger den unge læge: “Jeg har noget her…”

At vente et barn er noget, som de fleste forældre ville kalde for en velsignelse. Man går igennem ventetiden, forventningerne og spændingen i forhold til at blive forælder og byde sit barn velkommen til verden…der findes intet større end det her i livet!

Hver gang et barn fødes, føles det som om, at verden er på vej til at blive et bedre sted. Børnene giver os fremtidstro og håb!

Måske er det netop dette, som gjorde, at familielægen Erik Bostrom fra Minnesota, USA, valgte sit job. Han er en 33-årig læge, som arbejder med kvinder, som skal føde. Han er relativt ny i Minnesota og vil derfor gøre et godt indtryk – ikke bare på sine kolleger, men også på alle patienterne.

Det har vist sig, at han er en meget særlig læge.

Foto: Facebook

Den her mor blev ganske forbløffet og forundret, da hun indså, hvad han havde gjort for alle børnene.

Foto: Facebook

Han er en rigtig generøs læge, for når han har lidt tid tilovers, så kan han godt lide at sy tæpper til de nyfødte børn! Han får sine patienter til at have det endnu bedre ved hjælp af dette!

Moderen forklarer, at hun blev ganske overrasket og glad, da lægen Erik til to ugers-kontrollen kom hen og sagde, at han havde noget til dem. Det var et helt vidunderligt lille børnetæppe.

Tag gerne et kig på videoen herunder:

[arve url=”https://www.facebook.com/upliftnews/videos/264641664205657/” aspect_ratio=”1:1″ /]

Del videre for at hylde denne fantastiske læge!