Mor hører rygte om datterens lærer og kræver en “snak” – sekunder senere skriger hun: “Er du seriøs?”

I en perfekt verden skulle dem som har i overflod altid hjælpe dem som har brug for hjælp: dem med penge skulle helt enkelt give til dem som var fattige.

Desværre er det ikke tilfældet, og sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Ofte har dem med penge kæmpet hårdt for at få enderne til at mødes og have lidt tilovers.

Men det varmer altid lidt ekstra i hjertet, når vi hører om dem som giver til andre, selvom de ikke behøver gøre det.

Da Courtney Adeleye, VD og grundlægger af The Mane care hårprodukter, hørte om, at hendes datters lærer havde det lidt økonomisk hårdt, bestemte hun sig straks for at gøre noget, skriver Fox 5 Atlanta.

En ting ledte til en anden, og det varede ikke længe før Courtney stod foran lærerens klasselokale og bad hende komme ud.

Det som skete har siden spredt sig som en løbeild på internettet, ikke mindst på grund af Courtneys generøse handling.

Da Courtney hørte, at hendes datters lærer havde det lidt hårdt med økonomien, ville hun gerne hjælpe til.

Rygtet sagde, at hun ikke havde råd til en bil og var nødt til at køre med det offentlige hver dag. At køre med den offentlige transport er måske ikke så farligt, tænker du, og desuden er det godt ud fra et miljøsynspunkt.

Men når det tager flere timer en enkelt vej og inkluderer flere byer, havde de fleste nok foretrukket at køre på arbejde.

Courtney Adeleye
Youtube

Courtney talte med sin mand om sagen, og sammen besluttede de sig for at gøre noget storartet.

De ville købe en spritny bil til sin datters lærer. Uden tvivl noget som skulle forandre lærerens liv for altid.

Som sagt, som gjort. De kørte til bilforhandleren, valgt en pæn bil og pakkede den ind i en stor sløjfe. Det var trods alt en gave og skulle pakkes fint ind.

Courtney Adeleye
Youtube

Men Courtney begyndte at få lidt kolde fødder. Ville læreren tage det dårligt at få så prangende en gave? Men det gik ikke at spekulere over nu, det ville helt enkelt vise sig, når de gav nøglerne.

Courtney gik ind på skolen og bad læreren med at følge med ud.

Da hun rakte nøglerne til hende, begynde læreren at græde og sagde: “Ikke mere venten i kulden, ikke mere bus, ikke mere venten på at nogen skal komme og hente mig!”

Heldigvis filmede Courtneys datter hele hændelsen, så alle kunne bevidne det utrolige øjeblik.

Tag et kig på klippet her:

https://www.youtube.com/watch?v=51O0EZgqcuA

Jeg synes, at det er tydeligt at sige, at verden ville blive bedre, hvis flere var som Courtney Adeleye. Hvilken fantastisk overraskelse; hvilken fin gestus til at gøre en andens liv lettere. 

Og så må man ikke glemme, lærere i dag er utrolig undervurderet og underbetalte. De fortjener virkelig lidt mere værdsættelse! 

Del denne artikel for at hylde alle lærerne derude som hver dag kæmper for at lære vores børn og børnebørn værdifuld viden!