Mor hører skrig fra babyalarm. Bliver chokeret da hun indser, at hendes nyfødte baby ikke er alene

Mange drømmer om at få børn. Det gjorde Roy og Bernita Rogers også, så de forsøgte straks, da de var blevet gift. Bernita blev gravid tre gange, men barnet blev født for tidligt ved hver graviditet, og lægerne kunne ikke redde nogen af dem.

Helt knuste gav parret op, Bernita orkede ikke at miste endnu et barn, men tomrummet og længslen efter et barn forsvandt ikke.

En dag kom en herreløs kattekilling ind på parrets grund, og parret øjnede en chance for nogen at tage sig af.

Katten var sort som natten og fik ganske passende navnet Midnight.

Youtube

Midnight var virkelig en dejlig kat, og selvom sorte katte har ry for at sprede ulykke, så var det bestemt ikke tilfældet for Roy og Bernita. Knap et år efter Midnight blev en del af familien, blev Bernita nemlig gravid endnu engang. Denne gang klarede barnet sig og fik navnet Stacey.

Parrets fortid taget i betragtning var de overlykkelige og vældig beskyttende over for deres lille datter. De havde altid en babyalarm ved Staceys side, når hun lå og sov. Midnight elskede også Stacy og vågede over den lille baby dag og nat.

Youtube

Babyalarmen var tændt som sædvanlig

En dag lagde Bernita Stacey i sin tremmeseng til en eftermiddagslur og gik ned i stuen, hvor hun satte sig hos sine forældre, der var kommet på besøg. Babyalarmen var tændt som sædvanlig.

Pludselig kom Midnight løbende og hoppede op på Bernitas knæ. Hun troede bare, at han var jaloux og tog sig ikke af, at han hoppede og sprang rundt. Men så hørte hun en rædselsvækkende lyd fra babyalarmen, og Bernita skyndte sig ind for at se til Stacey.

Det var Midnight, som skreg i babyalarmen. Da Bernita kiggede ned i den seks uger gamle piges tremmeseng, så hun, at pigen var helt blå i ansigtet.

Bernita skyndte sig på sygehuset med sin datter, og takket være Midnight klarede hun sig.

Kast et blik på videoen herunder, og hør Oprah Winfrey fortælle om den skræmmende hændelse:

Hvilket held, at Bernita og Roy tog Midnight til sig den dag, da de så hende vandre rundt udenfor.

Jeg tør ikke tænke på, hvordan det ellers kunne være endt. Del artiklen med dine venner på Facebook, hvis du også tror på skæbnen!