Moren forsøger at trøste hjertesyg søn, men intet virker – så vender hun kvitteringen og tårerne kommer

At leve med nogen, som er autistisk, er ikke altid det letteste. Det kan moren Jen Goodland-Wyatt skrive under på. Hendes søn lider desuden af en hjertefejl, som har gjort, at han var tvunget til at stoppe med sin favorithobby: Karate.

Det er ufatteligt hårdt for en lille dreng, som bare vil lave det, han allerbedst kan lide. Og lige så hårdt er det for en mor at se sin søn være ked af det.

Men da hun for nyligt besøgte en restaurant sammen med sin søn, som ikke var i det bedste humør, skete der noget, som hun aldrig havde regnet med.

Autisme indebærer, at man har en funktionsnedsættelse, der påvirker hjernens måde at håndtere information på. Præcis hvordan man påvirkes, er forskelligt fra person til person.

This morning Annie Othen was joined by Oscar and his family who's Facebook post went viral after TGI Friday's gave young Oscar a 'superhero discount'.

Posted by BBC CWR on Saturday, October 10, 2015

Jen’s søn Oscar lider ikke bare af autisme, men også en hjertefejl, som har været skyld i mange ture ind og ud af sygehuset.

Oscar, som er en lille dreng fuld af energi, har én stor passion i livet: Karate. Men under hans seneste sygehusbesøg fik han at vide, at han på grund af sit hjerteproblem skal stoppe med karaten.

Beskeden gjorde ham sur og ked af det, og efter sygehusbesøgt tog Jen sin oprørte søn med til deres lokale restaurant, TGI Fridays, i England hvor de bor. Oscar valgte et bord med Star Wars-tema og Jen forklarede personalet, at Oscar påstod, at han var en superhelt, som elsker Star Wars.

 

Blev snart i bedre humør

Oscar som stadig var ked af det på grund af karaten, blev dog snart i bedre humør. For tjeneren kom hen til bordet og sagde:

”Jeg forstår, at du er en superhelt – her er din menu”

Efter maden kom en anden tjener med balloner til Oscar og fortalte, at han skulle vælge en dessert.

Oscar valgte en chokoladebrownie, og da hans mor spurgte, hvorfor de var så venlige, svarede tjeneren:

”Fordi han er en superhelt”

Fik et chok da hun så kvitteringen

Og da Jen fik kvitteringen, fik hun sig en rigtig dejlig overraskelse. Personalet havde nemlig givet dem “Superhelte-rabat” og slettet Oscars dessert fra kvitteringen.

This morning Annie Othen was joined by Oscar and his family who's Facebook post went viral after TGI Friday's gave young Oscar a 'superhero discount'.

Posted by BBC CWR on Saturday, October 10, 2015

“Det her beviser virkelig, at man kan være lige nøjagtig den, man vil være,” siger Oscars mor, som blev glad og meget rørt over hele hændelsen på restauranten.

Det beviser også, at selv små handlinger kan få meget stor betydning i andres liv.

Synes godt om og del denne artikel med dine venner for at hylde Oscar, personalet og sprede lidt glæde i dag!