Moren skal føde tvillinger til ægteparret – men 4 uger senere afslører DNA-testen den ubegribelige sandhed

Mor til to, Jessica Allen, havde besluttet at være rugemor.
Så fik hun at vide, at hun ventede tvillinger.
Men det var ikke den største overraskelse – den kom i stedet nogle uger efter fødslen.

31-årige Jessica Allen og hendes mand Wardell stiftede familie for nogle år siden og havde fået to raske og glade unger, da Jessica besluttede sig for at være rugemor. Hun kunne mærke, at hun ville hjælpe folk, som ikke kunne blive forældre på egen hånd og fik en såkaldt IVF-behandling.

Men det var bare begyndelsen på en historie, som skulle få en aldeles usandsynlig fortsættelse, og som først blev omtalt af Jane Ridley i New York Post.

Foto: Youtube

Var rugemor – fik en overraskelse

Det var i april i år 2016, at Jessica gennemgik IVF-behandling, som skulle gøre hende gravid med et andet pars barn.

– Jeg valgte at arbejde med det San Diego-baserede bureau Omega Family Global. Snart blev jeg matchet med Lius, et kinesisk par, som ville hyre en amerikansk rugemor, fordi denne metode er ulovlig i Kina, sagde Jessica i interviewet i New York Post, som altså først skrev om det unikke tilfælde.

Alting gik som planlagt, men lige før scanningen, da Jessica var gravid i sjette uge, havde lægerne en lille overraskelse.

– Jeg ser, at der findes en anden baby, sagde lægen til Jessica og pegede på skærmen.

Foto: Shutterstock (Billedet er et genrebillede for at illustrere scanningen, og har intet med personerne i artiklen at gøre).

Jessica forklarer, at hun blev lidt bange, men kunne samtidig høre, at Lius-parret var stolte af at vente tvillinger.

Ikke én gang hørte Jessica andet, end at det måtte være enæggede tvillinger – men dette skulle vise sig ikke at stemme…

Foto: Youtube

Efter fødslen, som skete i uge 38 den 12. december 2016 på et sygehus i Californien, blev tvillingerne hurtigt taget fra Jessica.

Hun nåede dog at se, at det ene barn var lidt mørkere end det andet.

Så gik der et par dage, inden Jessica så et billede af tvillingerne, som parret havde sendt. Jessica så straks, at drengene, som hun havde født bare nogle dage tidligere, ikke lignende hinanden så meget.

Den ene dreng så nemlig ikke ud til at være asiatisk, men havde samme hudfarve som Jessica og Wardells andre børn.

Så begyndte alarmklokkerne at ringe – men Jessica turde ikke fortælle om sin bekymring.

DNA-test afslører det ufattelige

Men en DNA-test skulle bare nogle uger senere afsløre det usandsynlige. Også det kinesiske par begyndte at spørge sig selv, om alting virkelig stod rigtigt til.

Til sidst kunne DNA-testen fortælle det, de allerede anede: Drengene var slet ikke tvillinger. Det viste sig, at den ene dreng faktisk var Jessica og Wardells biologiske tredje barn. Det blev en proces, men til sidst lykkedes det parret at få deres biologiske barn tilbage. Nu kan de endelig mærke, at familien er komplet!

Foto: Youtube

Jessicas historie er ekstremt usædvanlig, men det kan altså ske. Det normale er jo, at menstruationen ophører, når en kvinde bliver gravid – men i visse, meget, meget sjældne tilfælde, kan den fortsætte og gøre det muligt for kvinden at blive gravid, selvom hun allerede er gravid!

Se den vidunderlige familielykke i videoen herunder.

Del gerne videre, hvis du også syntes, dette var en utrolig historie!

Exit mobile version