Moren skulle bare amme – timer senere kæmper babyen for sit liv på sygehuset

Verden kan nogle gange føles hård og kaotisk. Den følelse opstår især, når man er det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Det kan ødelægge hele ens verden, hvis man er rigtig uheldig.

Se bare hvad der skete i foråret for familien Hovenga i Iowa, USA.

Kassy havde taget sin lille datter McKenna med til en softball-kamp. Det er en sportsgren, som er meget populær i staterne. Den syv uger gamle pige kom med for at kunne se far Lee deltage i kampen.

Her skete ulykken. Kassy satte sig ned for at amme sit barn – siden fik babyen en hård bold i hovedet, skriver New York Post.

Foto: Pixabay

En bold havde ramt McKenna i hovedet, og hun fik kramper. De kørte straks til sygehuset Mayo Clinic i Rochester, Minnesota. Der kunne lægerne konstatere, at den syv uger lille baby havde fået to hjerneblødninger.

QUICK EVENING UPDATE 05/20/18: McKenna had a great day! No more seizures since last night. We did get confirmation that…

Posted by Healing for McKenna on Sunday, May 20, 2018

Først og fremmeste kæmpede lægerne for at få kramperne under kontrol. Derfor blev McKenna lagt i koma af lægerne. Dette var for at beskytte hjernen under den forsatte behandling af hjernen.

Hendes tilstand så ikke god ud, men efter et stykke tid skete der noget mærkeligt med McKenna. Der blev startet en Facebook-gruppe i hendes navn, som hurtigt fik over 100 000 følgere, der sendte kærlighed og støtte til familien.

Derefter – som et lyn fra en klar himmel – ophørte hendes kramper. Lægerne vækkede hende af komaen.

Men det var ikke alt.

Pludseligt indså alle i rummet, hvordan McKenna kiggede omkring – og virkede helt bevidst om, at hendes forældre var ved hendes side.

I was going to post these on Facebook to share with family and friends Wednesday before the game but didn’t have time….

Posted by Healing for McKenna on Friday, May 4, 2018

Hun er vågen i perioder og genkender sin mors stemme. Samtidigt er familiens rejse kun begyndt.

Så sent som i fredags skrev moren sådan her:

– McKennas tilstand er stabil. Hun skal have en bronkoskopi. Det er en måde, hvor man kigger i lungernes luftveje. Det betyder, at de sætter et rør med lidt lys og et lille kamera ind gennem næsen eller munden for at gå ned i halsen i luftrøret og i bronkier og bronkioler i lungerne.

Familien venter ved datterens side.

– Det her er en skør rutschebane, skriver moren.

Samtidigt er de taknemmelige for al den støtte de har fået fra alle mulige mennesker, de har sågar hjulpet med penge, som går til McKennas pleje. Hidtil er der blevet indsamlet over 70 000 dollars til McKenna via en indsamlingskampagne.

– Vi hører om disse ulykker i nyhederne hver dag, og så tænker man aldrig over, hvor mange andre end sig selv der beder for ofrene som rammes af de tragiske ulykker, skrev Lee Hovenga på Facebook.

– Det er hjertevarmende at vide, at der findes så mange uselviske mennesker i den her verden som håber og beder for andre.

Jeg håber virkelig, at alt kommer til at gå godt med dem alle. Nu sender vi store kram til hele familien og deres lille hårdt kæmpende pige!