Moren troede hun var gravid med tvillinger: Så ser lægen det ufattelige på ultralyden

Lauren Perkins havde altid drømt om at blive mor. Efter at have tilbragt et par frustrerende år med at forsøge at blive gravid, virkede tanken om fertilitetsbehandling ikke så skræmmende længere.

Hun og manden David bestemte sig for at tage på ferie og rejse til Nicaragua for at tænke over tingene, inden de tog næste skridt.

Lauren og manden tog af sted sammen med nogle venner og hun talte åbent om sine problemer med at blive gravid. En af vennerne, som var præst, forklarede roligt:

“Nogen deroppe har store planer for dig. Jeg ved ikke hvad, men det kommer til at blive stort”.

Lige der føltes det mærkeligt – men Lauren skulle snart forstå, hvad hun mente…

Facebook/LaurenPerkins

Efter rejsen til Nicaragua kom Laura hjem til hjemmet i Texas. Hun tænkte ikke så meget over, hvad præsten havde sagt på turen.

Derimod havde hun og David bestemt sig for en ting: De ville teste fertilitetsbehandlingen Intrauterin insemination, den mest enkle måde for assisteret befrugtning.

Lauren var overbevidst om, at det ikke ville fungere… men det gjorde det. Hun blev endelig gravid!

Facebook

Ved første rutinekontrol fik Lauren at vide af sygeplejerskerne, at hendes hcg-niveauer var meget høje.

De indebar sandsynligvis, at der lå flere børn i maven. Lauren og manden mistænkte, at det var tvillinger eller trillinger, men bare det faktum, at de ventede flere børn, var næsten for godt til at være sandt. De havde jo kæmpet så længe for at kunne blive gravide.

Siden kom deres første ultralyd. Lægerne studerede skærmen nogle sekunder og leverede de chokerende nyheder…

Facebook

Lægen sagde roligt: “Jeg kan regne frem til 5 derinde”.

“Det er ikke muligt!”, tænkte Lauren.

Lægen kiggede på parret og fortsatte.

“Vent lidt”, sagde lægen. “Jeg fandt lige en sjette baby!”.

Facebook

Det forvirret par stirrede på skærmen fuldstændigt i chok. Den næsten umulige chance for at få sekslinger var faktisk sket!

Parret stod overfor en lige så svær beslutning. Enten skulle de mindske antallet af børn eller beholde dem alle.

Chancen for at alle babyerne i maven skulle overleve graviditeten var meget små, sekslinger er meget risikabelt at føde for kvinden.

Houston City Moms Blog

Lauren og David bestemte sig til sidst for at give alle seks børn en chance.

Deres læger lovede at gøre hvad som helst for at de skulle gå hele vejen og sygehuset gjorde alt i deres magt for at undgå komplikationer i forbindelse med fødslen.

Facebook

Mandag morgen den 23. april 2012 var det tid! Da var Lauren i uge 30, børn født før uge 37 anses som for tidligt fødte. 

Samlet var 35 mennesker fra sygehuset til stede på fødestuen. Seks sygeplejerske stod klar til at tage imod alle de små liv som blev sat i verden. 

“Jeg var meget nervøs og opstemt på en gang. Det begyndte at synke ind, at det det var rigtigt – jeg skulle have 6 børn”, fortæller Lauren.

Facebook

Det tog i alt fyrre minutter at forløse alle seks babyer.

Andrew, Benjamin, Caroline, Leah, Allison og Levi vejede alle mellem 400-900 gram. 

“Jeg forventede ikke at se alle mine børn før den næste dag, men alle babyer blev rullet frem til mig, en efter en, inden de blev overført til neonatalafdelingen. Jeg kunne røre alle børns små fingre”, siger Lauren.

Facebook

Børnene var ikke tilstrækkeligt stabile til at forældrene kunne holde dem de første dage.

Fire dage gammel var Allison den første baby som var stabil nok til at blive holdt. Det tog sygeplejersker ti minutter at fjerne de fleste slanger og rør fra pigen, så Lauren kunne holde sit barn.

Hvilken følelse!

Facebook

“Og det øjeblik jeg fik lov til at holde min baby, blev jeg rigtig mor… en mor til seks børn… Jeg antager, at Gud havde store planer for mig trods alt”, siger Lauren.

Den første tid var grundlæggende for babyernes liv. Forældrene var forsat urolige for komplikationer som potentielt kunne lede til handicap og i værste fald dødsfald.

Heldigvis kom alle seks børn sig stille og roligt!

Facebook

Efter mange uger på intensiv og kærlighed fra sygeplejerskerne på neonatalafdelingen kunne familien tage deres små guldklumper med hjem.

Fem af babyerne kunne komme hjem, da de var 4 måneder gamle. Lille Leah var nødt til at blive på sygehuset nogle uger længere, da hun havde været den mindste af børnene.

Facebook

“Hun var bogstavligt talt begravet under alle andre i livmoderen”, siger Lauren og fortsætter:

“Så hun fik ikke nok næring. Hendes hjerne udviklede sig ikke fuldt ud”.

Facebook/LaurenPerkins

Familien har fået en enorm støtte fra venner og familie, hvilket har hjulpet dem gennem den sværeste og mest usikre periode.

Donationer og anden hjælp er strømmet ind fra både familie og komplet fremmede, som er blevet berørt af den sensationelle fødsel.

Lauren kunne naturligvis ikke lade være med at takke personalet bagefter. Uden dem havde børnene ikke klaret sig og kommet hjem overhovedet.

“Min læge var den bedste, og jeg er evigt taknemmelig for ham. Al personalet på neonatalafdelingen som time efter time har set efter vores børn og sørget for, at de kunne komme hjem. Så mange af disse mennesker har en speciel plads i vores hjerter og familien”, skriver Lauren.

Facebook

Her for nyligt fejrede Andrew Noah, Benjamin Luke, Caroline Grace, Leah Michelle, Allison Kate og Levi Thomas deres 6 års fødselsdag! 

Familien har vænnet sig til et nyt hektisk liv – der er altid fuld gang i den.

Facebook

“Jeg kalder det halvkontrolleret kaos”, siger Lauren, 33, til Today og fortsætter:

“Vi var tvunget til at blive mere struktureret og organiserede, især det første år”.

Facebook/LaurenPerkins

Drengene – Andrew, Benjamin och Levi – og to af pigerne – Allison og Caroline – har det i dag godt.

Datteren Leah har det stadig lidt hårdt på grund af sin hjerneskade. Hun kommer formentligt til at være afhængig af sine forældres pleje i lang tid fremover.

Men præcis som sine søskende er hun begyndt at gå i skole.

“Hun går på en offentlig skole for børn med funktionsnedsættelser. Men hun giver den altid 100 procent og smiler hele tiden. Hun er vores solstråle!”, siger Lauren.

Facebook/DavidPerkins

Hvilken fin familie og hvilken rejse de har været på!

Vi ønsker sekslingerne al held og lykke til i fremtiden. 

Del og synes godt om hvis du også synes, at deres historie varmede dit hjerte.