Moren tvinges til at bortadoptere sønnen: 18 år senere peger datteren bag hende og siger “vend dig om”

For 18 år siden befandt Tammy Oswalt fra Florida, USA, sig i en umulig situation. Hun var på grænsen til at blive hjemløs sammen med sine to døtre, og hendes kæreste havde forladt hende. 

Mens alt dette rasede, opdagede hun desuden, at hun var gravid. 

Tammy blev stillet overfor en svær beslutning. Hun kunne ikke klare at tage sig af endnu et barn – så ville hele familien risikere at havne på gaden. Faderen var heller ikke interesseret i at tage sig af barnet. 

Til sidst så hun ingen anden udvej end at bortadoptere barnet i maven. 

Hun ville egentlig beholde barnet, men vidste, at han ville få det bedre i en familie med trygge rammer og bedre økonomi. 

– En mor giver ikke sit barn væk som var det en sæk kartofler, fortæller hun til InsideEdition.com, og fortsætter: 

– Alt jeg kunne give ham var kærlighed, og nogle gange er det ikke nok. Jeg var nødt til at tage beslutningen, fordi jeg elskede ham. 

Foto: Youtube/Inside Edition

Tammy ønskede, at drengen skulle have en tryg opvækst med forældre, som kunne give ham alt det, hun ikke selv kunne. 

Hun var dog aldrig helt sikker på, at det var den rigtige beslutning. I 18 år har hun funderet over, hvad der var sket, hvis hun havde beholdt sin søn. Hun fik nogle små opdateringer fra adoptivfamilien den første tid, og det vidste sig, at han havde det godt. Men den store skyldfølelse og sorg forsvandt aldrig. 

Hun fortæller, at det kom så langt ud, at hun forsøgte at tage sit eget liv på et tidspunkt. 

Foto: Youtube/Inside Edition

Men tiden gik og det lykkedes Tammy at få styr på sit liv. I dag er hendes døtre voksne, og sønnen som hun bortadopterede er fyldt 18 år. Hun fik navnet Dylan Rich af sine adoptivforældre. 

En dag, i forbindelse med Tammys fødselsdag, bestemte hendes ene datter sig for at give hende sit livs overraskelse. 

Nogle måneder tidligere havde Dylan kontaktet datteren, efter han havde fundet hendes nummer på internettet. Han ville gerne vide mere om sin biologiske familie, men var ikke klar til at møde moderen endnu. Datteren fortalte aldrig Tammy, at hun havde talt med sin bror, hun ville vente til han følte sig klar. 

Men på Tammys fødselsdag bestemte de to søskende sig for at overraske hende. Datteren tog med sin mor ud til en café, hvor Dylan ventede. 

Datteren tog sin telefon op og filmede moderen fra den anden side af bordet. Så fortalte hun, at hendes søn stod bag hendes ryg. 

Foto: Youtube/Inside Edition

Moderens stærke reaktion, da hun hører, at hun endelig skal møde sin søn, går lige i hjertet. 

– Jeg føler mig hel nu. Nu har jeg alt, jeg nogensinde kunne drømme om. Familien er det eneste som betyder noget, siger Tammy efter at have mødt sønnen. 

Nedenfor kan du se videoen med deres første møde. 

Jeg blev så rørt over dette. Nu håber jeg, at mor og søn kan få en relation til hinanden på trods af Dylan er voksen.