Morens gravide mave stopper aldrig med at vokse – vennerne chokeres

Graviditet er noget af det smukkeste, der findes i livet. Et nyt lille liv er på vej, som man kan give al sin kærlighed og tryghed – og det begynder man jo allerede at gøre, når babyen vokser inde i maven.

Babyer er noget af det mest dyrebare, vi har, men desværre opstår der sommetider komplikationer med graviditeten. Nogle komplikationer er direkte livsfarlige, mens andre ikke er mere alvorlige, end at vore dygtige jordemødre og læger hurtigt klarer det.

Men for Lara Carpenter-Beck var det ikke nogen almindelig graviditet. Den kommende mor havde ingen anelse om, hvad der ventede, da hun blev gravid med sit første barn.

For efter blot 12 uger havde maven vokset sig gigantisk – og folk begyndte allerede at spørge, om hun snart skulle føde.

Spørgsmålene var dog ingenting i forhold til det chok, hun skulle få, da den sandheden bag den store mave blev afsløret.

Lara havde set frem mod hele rejsen, som en graviditet unægteligt er, da hun fandt ud af, at hun ventede sit første barn.

Men på kort tid tog Lara over 40 kilo på og var tvunget til at købe tøj, som var fem størrelser større, end hun tidligere brugte. Mavens størrelse var højst usædvanlig, og to måneder inden fødslen vejede babyen i hendes mave næsten 2,7 kilo. Laras mave voksede sig så stor, at hun til slut troede, at den ville sprække.

– Efter 12 uger begyndte folk at spørge mig, om jeg snart skulle føde, så stor var jeg, sagde hun ifølge Daily Mail.

Lara Carpenter-Beck / Instagram

Dagligdagens gøremål blev svære for Lara, da mavens størrelse gjorde mange almindelige ting svære. Især var det svært for hende at falde til ro om natten.

– At sove var et problem, eftersom maven var så stor, at jeg ikke kunne ligge på den. Og når jeg lå på ryggen, gjorde det meget ondt.

Årsagen var diabetes

Lara har type 1 diabetes, hvilket ikke er direkte koblet til fedme. Selvom hun vidste, at diagnosen gjorde hende mere sårbar over for vægtforøgelse under graviditeten, blev hun chokeret over maves størrelse.

Lara Carpenter-Beck / Instagram

På trods af chokket over den store mave, gik fødslen heldigvis godt, og de fik en frisk og rask lille pige.

Og Lara fik endda sin normale vægt tilbage bare 12 måneder efter fødslen, takket være en speciel diæt.

– Jeg kunne ikke forstå, hvordan jeg blev så stor, men det forhindrer mig ikke i at få et barn til. Det er alt værd at have et raskt barn.

To år senere blev hun atter gravid, og ligesom første gang voksede maven sig enorm.

Lara Carpenter-Beck / Facebook

I dag bor hun sammen med sin mand og to skønne børn.

Alle graviditeter er vidt forskellige, men denne må gå over i historien som en af de mere usædvanlige. Del gerne artiklen på Facebook, så dine venner kan se den utrolige mave!