Nyfødt baby nægter at spise, dage senere opdager familien det frygtelige

Bathany Taylor og hendes mand Kendall fik i begyndelsen af januar en lille baby.

Pigen Jane blev født uden komplikationer og alt gik, som det skulle. Alt var fryd og gammen for den lille familie!

Men efter fem dage blev deres nyfødte pige akut syg og nægtede at spise.

Kort efter blev hele familien syg – og opdagede en grim sandhed.

Facebook/Mark Stevens KSL

Ligesom alle nybagte forældre var Bethany og Kendall meget glade for endelig at få deres nyfødte baby med hjem fra sygehuset. Et nyt fælles liv som forældre stod for døren, og parret var lykkeligt.

Men så skete der noget, som forandrede alt: Den blot fem dage gamle pige, som fik navnet Jane, blev usædvanligt træt og nægtede at spise. Bethany og Kendall var var overbeviste om, at der var noget galt, så de besluttede sig for hurtigt at køre hende til intensivafdelingen. Men da børnelægen undersøgte pigen, blev der ikke fundet noget.

Facebook/Mark Stevens KSL

Da parret vendte hjem fra sygehuset fik de begge hovedpine og blev dårlige. De ringede til mormoren, som kunne komme og hjælpe dem – men hurtigt blev hun også syg. Far Kendall havde sine bange anelser om, hvad der var sket…

Faren ledte efter svaret på internettet for at finde ud af, hvad der var sket. Da han fandt frem til sandheden, kørte de straks babyen til sygehuset til akut, intensiv behandling.

– Jeg havde aldrig troet, at det skulle ske for min nyfødte lille pige, og jeg var så bekymret over, hvad der kunne være sket hende, siger moren ifølge Faith Tap.

Lille Jane og hele familien var blevet forgiftet, men ikke af bakterier.

Forgiftningen var forårsaget af en lækket gammel varmepumpe i lejligheden. Varmepumpen var defekt og lavede kulilteforgiftning. På sygehuset blev babyen straks placeret i et såkaldt trykkammer, hvor hun måtte gennemgå behandling. Dette anvendes først og fremmest til dykkere, men i sjældne tilfælde også til personer, som har iltmangel på grund af kulilteforgiftning.

Facebook/Mark Stevens KSL

Moren Bethany fik tilladelse til at blive med babyen inde i kammeret under hele processen. Og behandlingen var en succes!

– Hun blev som en ny baby og fik appetitten tilbage straks efter, siger lægen James Stewart ifølge Faith Tap.

Heldigvis sluttede alt godt for babyen og hele familien, men det kunne let være endt i tragedie, hvis pigen ikke havde fået den rette behandling i tide. Gas-lækager fra varmepumper er noget, som kan ske i alle hjem, og fremfor alt hvis man har en gammel varmepumpe. Derfor er det uhørt vigtigt at installerede kuliltealarmer i hjemmet! Del denne vigtige information videre for at gøre andre opmærksom på den usynlige fare!