Par adskilles da begge bliver syge af corona – nu spredes følelsesladet genforening som en løbeild

Den pandemi som lige nu hærger verden gør, at vi hører mange historier om ensomhed, afsked, død og sorg. Men midt i al sorgen og frygten findes der også små lysglimt, som i den grad giver menneskeheden håb. Et eksempel på det er kærlighedshistorien mellem Giorgio og Rosa, et par som har været gift i 52 år, og som blev adskilt på grund af coronavirussen.

Det var i midten af marts, at den gamle mand Giorgio ifølge La Nicion blev indlagt på Cremona-sygehuset i Lombardiet, Italien for Covid-19, der var gået i lungerne. Lombardiet er den hårdest ramt region i Italien, og de indbyggere, der ikke er indlagt, har levet i skræk og total isolation. Men nu skal vi fokusere på en meget speciel fortælling, som fylder os med ømhed og håb.

Ældre par tvunget til at blive adskilt

Manuela Denti, koordinator på Cremona-sygehuset, mødte Giorgio og besluttede, at hun ville dele den fine fortælling med resten af verden.

“Han er et af de mennesker, som du ikke kan blive vred på. Klager aldrig, siger altid ‘tak’ og på et tidspunkt erkendte han overfor os, at han var meget ked af det, fordi han savnede sit livs kærlighed, Rosa”.

Straks efter Giorgio blev indlagt, blev hans hustru Rosa indlagt på samme sygehus, men på den kirurgiske afdeling.

Giorgios tilstand var aldrig alvorlig, men da han var frisk nok besluttede Manuela Denti og hendes kollega Carla Garello at overraske parret.

Ritrovarsi con tenerezza durante la degenza in ospedaleL’ABBRACCIO DI GIORGIO E ROSA CI DICE CHE… LA VITA NON HA…

Posted by ASST di Cremona on Monday, April 13, 2020

Sygeplejerskerne lod det ældre par, som var tvunget til at være væk fra hinanden for første gang i 52 år, blive genforenet, og det hele var meget følelsesladet.

“Det var et af de møder, man aldrig glemmer. Ingen kunne holde tårerne tilbage. Et langt kram, fine ord, ti minutters ømhed og ønsket om at berolige den anden angående deres respektive helbredstilstand”, skrev Dentí.

Manuela Dentis indlæg med rubrikken “Giorgio og Rosas kram fortæller at … livet har ingen alder”, gik hurtigt viralt og har berørt tusindvis af mennesker.

Det her er hvad “til døden os skiller ad” handler om. Det her par viser, hvad ægte kærlighed er. Del gerne for at sprede kærlighed. Glem ikke at vise din påskønnelse af andre.