Par som har været gift i 70 år dør med corona samme dag – sundhedspersonale rykkede sengene sammen så de kunne holde i hånd

Når man gifter sig, lover man at elske den anden “til døden skiller os ad”. Alt for få holder deres løfte, men de som gør viser, at evig kærlighed er det smukkeste som findes. Wilford og Mary Keplers ægteskab varede i hele 73 år, inden Covid-19 skulle ende deres liv. Men ikke engang da ville de blive adskilt.

Wilford Kepler mødte Mary i 30’erne, og vidste straks, at det var hende, han ville tilbringe resten af livet med. Sådan blev det også.

I 1946 fik Wilford sin Mary som hustru, da de blev gift i amerikanske Wisconsin. Der skulle de tilbringe mange lykkelige år sammen, I løbet af årene fik de børn og børnebørn og holdt sammen i flere generationer.

Blev syge med Covid-19

Både Wilford og Mary levede et liv, hvor de formåede at holde sig forholdsvis friske, til Wilford fik en hovedskade. På det her tidspunkt var han blevet 94 år gammel.

På omtrent samme tid blev Mary syg med symptomer på corona. Dette betød, at både hun og Wilford blev testet for Covid-19.

Både Mary og Wilfords prøveresultater viste positiv, og begge blev indlagt på Froedtert Hospital i Wisconsin.

Da sundhedspersonalet indså, at parrets sidste dage var talte, så rykkede de deres hospitalssenge sammen, så de kunne være tæt på hinanden til det sidste.

Sov ind med hinanden i hånden

Det var da, at Wilford og Mary tog hinandens hænder. De sov ind for altid, med bare seks timers mellemrum.

I indslaget herunder kan du se pårørende fortælle om parrets kærlighedshistorie og skæbne, som rører tusindvis.

Del gerne hvis du også tror på evig kærlighed.