Parret adopterer trillinger – men 7 dage senere afslører lægen det usandsynlige

I flere år havde Andy og Sarah Justice forsøgt at få børn, men deres forsøg var forgæves, og det virkede til, at de aldrig nogensinde skulle få børn.

Men ligesom alle andre nægtede parret at give op, og derfor kontaktede de et adoptionsbureau, hvorigennem de hurtigt blev matchet med en gravid kvinde, som gerne ville bortadoptere sit ufødte barn.

Men da Sarah tog med den gravide kvinde til ultralydsscanning, fik hun en stor overraskelse, skriver Daily Mail.

For det viste sig nemlig, at kvinden, som ville bortadoptere sin barn, rent faktisk var gravid med trillinger! Både Andy og Sarah blev selvfølgelig overlykkelige, og kort efter fødtes de tre små trillinger Joel, Hannah og Elizabeth.

© Fotokilde: Youtube

Men denne utrolige historie slutter ikke med fødslen og adoptionen af de tre trillinger.

For bare en uge senere begyndte Sarah nemlig at få det dårligt, og derfor valgte hun at bestille en tid hos sin læge. Og hos lægen fik Sarah, som netop var blevet mor til tre skønne børn, en meget stor overraskelse. Hun var gravid – med tvillinger!

© Youtube

– Vi var utroligt lykkelige. Om vi gik lidt i panik? Selvfølgelig. Men vi var glade. Vi følte virkelig, at det her var noget specielt, som Gud ville have os til at gøre, og nogle gange, når du følger Guds vilje med hensyn til noget, fører det ofte til noget andet, fortæller Sarah til Tulsa World.

© Youtube

På bare et par uger var familien vokset fra at bestå af fem personer til nu at være en familie med to voksne og syv børn. De nyfødte tvillinger fik navnene Abigail og Andrew, og ifølge forældrene bruger de 84 sutteflasker og 300 bleer om ugen.

Her kan du se et nyhedsindslag om Andy og Sarahs utrolige familielykke:

Det er lige så overraskende, som det er hjertevarmende. Del historien med dine venner på Facebook, hvis du er enig!