Parret chokeres da de ser ultralyden – sygeplejersken konstaterer at chancen er 1 til 15 millioner

Hver gang et barn fødes, er det naturligvis et mirakel.
En unik hændelse – ikke mindst for de lykkelige forældre.
Der findes dog fødsler som er mere specielle end andre.

Dette unge par havde altid vidst, at de ville starte en familie. Kort efter deres bryllup opdagede de til deres store glæde, at de skulle være forældre. Det de derimod ikke vidste var, at deres graviditet skulle vise sig at være så usædvanlig som 1 til 15 millioner.

Bethani og Tim Webb i Hythe, Alberta, mødtes to år inden de blev gift i juni 2015. Bare tre måneder senere blev Bethani gravid og i december samme år tog parret til sygehuset for en rutinemæssig ultralyd.

Posted by Bethani Webb on Saturday, February 14, 2015

Men da sygeplejersken så billederne på ultralyden, kunne hverken hun eller de kommende forældre tro deres egne øjne. Det viste sig at være enæggede firlinger – I Bethanis mave fandtes der 4 identiske piger. Chancen for at det kan ske er vare 1 til 15 millioner.

“Jeg kunne ikke tro på det, jeg var i chok. Ærlig talt troede jeg, at ultralydsteknikken drillede. Jeg kunne ikke tro på det”, siger Bethani til CBS News.

Bethani fødte ved hjælp af kejsersnit i uge 33 fire raske døtre i juni 2016, som fik navnene Abigail, McKayla, Grace og Emily. Ingen af forældrene havde tvillinger, trillinger eller firlinger i slægten og børnene var blevet til på naturlig vis, ikke gennem fertilitetsbehandling som ellers er normalt ved tvillinger og trillinger.

Det har ikke været helt enkelt for parrene at kende forskel på fire identiske børn. For at komme rundt om dette malede de helt enkelt deres tånegle i forskellige farver for at kunne se forskel.

At tage hånd om et barn er normalt ingen leg, men da der pludselig kom 4 på en og samme tid, blev kravene ekstra hårde. Eksempelvis blev der i en periode skiftet 30 bleer – hver dag!

Girls are out of nicu and into a big crib on the Paediatrics floor. Last step before going home!

Posted by Webb Quadruplets Updates on Tuesday, May 31, 2016

Det blev også pludselig så dyrt, at de fik hjælp af deres omgivelser for at hænge økonomisk sammen. Hver uge kom frivillige til deres hjem for at hjælpe, og takket være en indsamling kunne parret anskaffe sig en større bil – for at få plads til hele familien.
“Det er virkelig fantastisk, for der er ingen måde vi ville kunne gøre det selv”, siger Bethani.

Thanks Ami Marie Photography for the family pics!

Posted by Webb Quadruplets Updates on Monday, October 2, 2017

Selvom det nogle gange er hårdt, føler parret sig utroligt velsignede:
“Jeg kan ikke forestille mig et liv uden dem nu. Jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden dem”.

Nu bor familien hjemme hos Tims mor, som fuldstændigt elsker at tage hånd om sit søde barnebarn!

Livet er fuldstændigt fuldt af overraskelser og den her historie er virkelig et bevis på, at selvom tingene ikke bliver, som man havde forestillet sig, så bliver de ikke mindst fantastiske. Del gerne for at minde dine venner og familie om, hvor smukt livet kan være!