Parret får krøllet seddel på restauranten: Læser de første ord på p-pladsen og indser at de hurtigt må ind igen

For Carlos Sepada Jr. og hans hustru Tammy havde livet været vendt på hovedet de sidste par dage. Det havde været en hård tid, efter at de blev evakueret i forbindelse med orkanen Harvey, der ramte Atlanten og dele af USA, særligt Texas, i august og september sidste år.

Nu var de hjemme hos hans svigermor Jill Jones og prøvede at lægge alle de negative tanker bag sig. De ville være hos familien og søgte støtte. På sit højeste havde orkanen blæst med en vindstyrke på mere end 200 kilometer i timen. Samtidig havde det regnet voldsomt, og det havde medført, at deres hjemby var oversvømmet. De stod overfor det faktum, man ikke vil ønske for sin værste fjende: De måtte forlade deres hjem og ejendele med minder og alt, hvad det indebærer, mens huset druknede i vandmasserne.

hurricane harvey
Texas under orkanen Harvey 2017. Foto: Wikimedia/U.S. Air National Guard photo by Staff Sgt. Daniel J. Martinez

Harvey forårsagede mindst 51 dødsfald: En person døde i Guyana og 50 i USA: I byen Rockport, hvor Carlos og Tammy boede, var der meldinger om, at taget på et plejehjem var brast sammen. Dele af Rockports historiske bykerne blev også skadet i naturkatastrofen.

Det var sandelig noget, som vendte deres liv op og ned, og sammen med svigermor besluttede Carlos og hans hustru sig for at få noget mad på en restaurant i Fairfield, Texas. De blev modtaget af en venlig tjener, som viste sig at hedde Mary Gough. Hun hørte om familiens situation og blev dybt berørt af deres historie. Hun fortalte, at hun havde hørt meget om det i nyhederne. Snart efter hørte Mary endnu mere om parrets situation, og det var der, hun bestemte sig for at gøre en forskel.

Hun ville hjælpe, så godt hun kunne.

Foto: GoFundMe

De havde netop spist, takket for maden og var på vej til at forlade restauranten for at tage hjem til svigermor Jill. Det var her, Mary gav Tammy en seddel. Den var foldet på midten, og Tammy kiggede på den, da de kom ud på parkeringspladsen.

Indeni havde Mary gemt en overraskelse, der virkelig tog parret på sengen.

Mary havde skrevet på sedlen:

Det er ikke meget sammenlignet med det, I har mistet. Køb jer noget, I synes er noget særligt. Gud velsigne jer, mine tanker er med jer.

Og under linjerne lå der en 100-dollarseddel, hvilket svarer til cirka 650 kroner! De blev rystede over opdagelsen.

Så bestemte de sig for at gå ind på restauranten igen.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203707672648800&set=pb.1727254684.-2207520000.1526927701.&type=3&theater

De forklarede Mary, at det var alt for meget, og at de ikke kunne tage imod så mange penge. Men hun insistererede og stod fast: Pengene skulle gå til det venlige par, som var blevet ramt så hårdt af den storm, hun havde hørt om i nyhederne. Hun tilbød senere parret et bord og et par stole, hvis de skulle få brug for det.

Parret var overvældede og meget taknemmelige. Bagefter gjorde Carlos den bedst tænkelige reklame for restauranten. Han skrev et langt opslag på Facebook, som nu er blevet delt næsten 30 000 gange, hvor han skrev til alle, at de skulle besøge restauranten i Texas og give denne vidunderlige tjener med det store hjerte lidt ekstra drikkepenge!

Del gerne videre for at vise, at der findes mange gode mennesker derude, som vil hjælpe andre i nød.