Parret poserer med unikke sekslinger: Se nu når søstrene genforenes 30 år senere

Der var ikke noget, som Janet og Graham Walton hellere ville, end at blive forældre.

Men det, der begyndte som et almindeligt ønske om at få børn, udviklede sig snart til en prøvelse for parret.

Janet havde nemlig svært ved at blive gravid trods flere års forsøg.

Til slut valgte parret at gennemgå fertilitetsbehandling. Desværre lykkedes det heller ikke – og efter tolv forsøg var Janet forsat ikke med barn.

Men da parret opgav håbet, skete miraklet: Efter den 13. fertilitetsbehandling blev Janets endelig gravid.

Facebook

Efter de positive nyheder svævede Janet og Graham på en sky af glæde.

Alle deres bekymringer var ude af verden, de svære tider var blot et minde: Nu ventede de bare på at byde deres ufødte barn velkommen til verden. Det var i det mindste, hvad de troede, men da Janet blev undersøgt nærmere, fandt lægerne ud af, at hun var gravid med ikke bare ét, men seks børn!

Janet og Graham faldt ned fra sin sky og landede med et brag tilbage i virkeligheden. Så mange børn havde de aldrig forventet sig. Janet blev snart indlagt på sygehuset og var tvunget til at blive der, indtil børnene var blevet født. Eftersom en graviditet med sekslinger indebar øget risiko for ufrivillig abort, ville lægerne have hende under permanent medicinsk overvågning.

Walton Sexlingar
Facebook

Den 18. november 1983 blev seks små friske piger født i den 32. graviditetsuge. Sekslingerne blev født ved kejsersnit på sygehuset i Liverpool og var de første pige-sekslinger, som nogensinde var blevet født i verden.

Da alle børn havde vokset sig ordentligt til, måtte de forlade sygehuset i januar 1984.

“Nogle af pigernes lunger var ikke udviklet ordenligt, derfor måtte de ligge i kuvøse ganske længe,” fortæller far Graham til The Guardian.

I samme øjeblik blev verdens øjne rettet mod søstrene Hannah, Ruth, Luci, Kate, Jennie og Sarah – deres liv skulle aldrig blive som de fleste andres.

Facebook

Janet og Graham købte cirka 11.000 bleer om året og sov de første to år på skift, kun nogle timer hver nat.

Deres liv var en tilsyneladende uendelig cyklus, som bestod af madning, bleskift og korte sovepauser.

Facebook

Men ikke bare de første år med børnene var meget anstrengende for forældrene Graham og Janet.

Da pigerne voksede up, var der knapt tid til at trække vejret: Der var skolearbejde, søstrene skændtes som søskende gør, der var kærlighedssorger og slutteligt en vild pubertet – gange seks.

Der skete altid noget i familien Walton – der var fuld knald på hele tiden!

Facebook

“Vi fulgte bare med. Vi havde ikke tid til at tænke. Vi agerede bare. I dag føles det trist, at vi ikke tog os tilstrækkeligt med tid til at nyde livet med vores børn, som vi gerne ville,” siger Janet om sine erfaringer.

Trods den tunge arbejdsbelastning var huset ofte fyldt med sjove stunder og mange grin. Faktum er, at alle pigerne stod og står hinanden utroligt nær.

Facebook

I dag er sekslingerne 34 år gamle og har lykke i livet, alle med begge ben på jorden.

Facebook

Nogle af dem er gift og har stiftet familie; Den yngste af dem, Sarah, blev den første til at få børn, da hun fødte dattteren Jorgie i 2014.

 Facebook

Den lille pige fik ikke bare familien Walton til at vokse, men gjorde også Janet og Graham til lykkelige bedsteforældre.

Nu kan de to følge udviklingen af en baby igen, men i et lidt roligere tempo…

Især Janet er lykkelig over sit barnebarn:

“Jeg elskede de første år med mine børn så meget. Jeg kunne ikke sige, at en fase var bedre end en anden. Men der var altid så meget at lave, vi kunne ikke nyde det så meget, som hvis vi bare havde haft én baby. Men du har mere tid til det med dit barnebarn.”

Facebook

Med en så stor og harmonisk familie kommer Jorgie til at få en vidunderlig barndom, det er jeg sikker på! Og skønt for Graham og Janet at kunne nyde barnebarnets opvækst uden stress.

Hvem ved, måske får de flere børnebørn i fremtiden?

Facebook

Sekslingerne fejrede også deres fødselsdag sammen for ikke så længe siden. Hannah, Luci, Jennie, Ruth, Kate og Sarah tog forældrene med på en speciel rejse til New York – deres første ferie sammen i næsten ti år. Det er denne fine familie vel undt!

Del gerne denne specielle og unikke familiehistorie, hvis du også synes, at Walton-sekslingerne er vokset op og blevet nogle fantastisk fine unge kvinder! Graham og Janet kan være stolte over døtrene og sig selv!