Pigen opdager at postbuddet er døv – lærer tegnsprog for at kunne hilse på ham

En fin ting ved børn er, at de fra begyndelsen er som et blankt stykke papir. De fordomme de får, kommer ikke fra dem selv, men derimod fra voksne. Inden det sker er de naturligt gode og har gode hensigter. Det skaber tit utrolige møder mellem børn og andre, fordi de er så ægte.

Hvis du ikke forstår, hvad jeg mener, så bare tag et kig på den her video, som er blevet delt vidt omkring på de sociale medier.

Otteårige Tallulah ved ikke, at hun bliver filmet, hun er bare til stede i øjeblikket og gør noget, som er naturligt for hende. Videoen viser, hvordan den lille pige taler tegnsprog med manden, som leverer pakker fra et budfirma. Den unikke er, at pigen ifølge The Western Journal har lært tegnsprog for at kunne kommunikere med manden, som hedder Tim Joseph.

“Det her er vores… postbud, som er døv”, skrev moren Amy Roberts ifølge Love What Matters, som delte videoen.

“Vi ser ham 1 eller 2 gange om ugen, så Tallulah begyndte med at skrive et ‘tak’ til ham. Han har det tegnet på sin skraldebil. De har opbygget et ganske stærkt venskab gennem de sidste par uger. Hun viser tegnet for ‘godmorgen’, som jeg har lært hende”, fortæller moderen.

“Tallulah indså, at jeg er døv, og siden forbløffede hun mig en dag, da hun lavede tegn til mig, ‘Hav en god dag’. Jeg tror, at hun lærte sig tegnsprog i skolen”, fortæller postbuddet Tim til BBC.

Tallulah var begejstret over at kunne kommunikere med postbuddet, og det blev begyndelsen på lange møder og et uventet venskab, da Tim lærte hende flere sætninger.

Billederne og videoen af de to nye venner spredte sig hurtigt på de sociale medier, og det er let at forstå hvorfor. Mere kærlighed og mindre had på internettet.

Er uventede venskaber ikke bare det fineste? Del gerne for at sprede lidt kærlighed og glæde i disse tider.

Exit mobile version