Piger håner overvægtig fyr i McDonald’s-køen: Sekunder senere slår karma til for fuld kraft

Først snakker de højt med hinanden om, hvordan de væmmes over fyren i køen. Kort efter begynder de at råbe til fyren, at han skal gå ud derfra. Og sige, at han slet ikke burde spise noget.

Men videoen er slet ikke så frygtelig, som den ser ud til. Det er nemlig et socialt eksperiment udført af YouTube-kanalen Trollstation, skriver britiske The Sun.

Youtube

Der går lidt tid, men da pigerne har chikaneret fyren et stykke tid, er der nogle andre restaurantgæster, som kommer ham til undsætning.

Men pigerne giver sig ikke og fortsætter med at råbe ad den overvægtige fyr på McDonalds.

Youtube

Efter et stykke tid dukker yderligere end mand op i billedet. Han er slet ikke glad for, hvordan pigerne opfører sig over for fyren.

Tag et kig på videoen herunder for at se, hvad der så sker. Hvis du ikke orker at se hele klippet, kan du spole til 02.35.

Inden jeg forstod, at det var et socialt eksperiment, blev jeg meget oprevet.

Hvordan kan mennesker opføre sig sådan over for nogen, som de ikke engang kender. De aner ikke, hvad hans overvægt skyldes. Og uanset hvad, så er det hans valg, hvordan han ser ud og ikke noget, andre skal blande sig i.

I dagens samfund er der ikke mange, som tør stå op for andre, derfor varmede det lidt ekstra i hjertet, da jeg så, hvordan flere i køen vendte sig for at forsvare fyren, som blev angrebet. Del gerne videoen med dine venner på Facebook, så flere får glæde af den! Måske kan det blive et opråb til mennesker, så flere står op for de, som er svage!

Exit mobile version