Plus-size influencer forsvarer sin krop efter at være blevet udskammet af naboer

En overvægtig influencer må nu forsvare sig selv.

Foto: Shutterstock

En nylig viral TikTok-video har sat gang i samtaler om kropspositivitet, udfordret samfundets skønhedsnormer og understreget vigtigheden af at omfavne den hud, man har på.

Den populære video viser Gillian, en selvsikker plus size-kvinde, der modigt udtrykker sig og fejrer sin unikke identitet, især med hensyn til modevalg.

– Jeg er fed og går i, hvad jeg vil i min pool. Jeg er ligeglad med, om det gør mine naboer utilpas, sagde hun via Scottish Sun. Titlen på hendes video var: “Hvad jeg har på i min pool, som får min nabo til at føle sig utilpas.”

I sin video viser Gillian – som går under navnet @spanxbeluga – sin uforbeholdne tilgang til mode ved poolen, hvor hun skifter fra en lys orange sommerkjole til en lyseblå bikini.

Hun bliver ofte kritiseret for sit tøjvalg, men Gillian har sagt, at hun er fast besluttet på at bevise, at alle fortjener at have friheden til at udtrykke sig gennem mode uden at blive bedømt af andres meninger.

Som svar på en kommentar om beskedenhed, hvor nogen bemærkede, at beskedenhed var død, svarede Gillian humoristisk, at den “skulle have været død for længe siden”.

Gillians kommentarfelt er dog også blevet oversvømmet med positivitet, hvor mange roser og udtrykker beundring for hendes selvtillid. Nogle skrev endda, at hendes nabos dom over hendes modevalg måske endda skyldtes jalousi.

Gillian adresserer situationen med klarhed og understreger, at hendes mål ikke er at gøre folk utilpasse, men at hun også skal have lov til at gå i det, der får hende til at føle sig glad og selvsikker.

Se opslaget herunder eller klik her.

– Det er ikke mit mål at gøre folk utilpasse. Folk er utilpasse, fordi jeg har det på, som jeg vil, og jeg er en større person, sagde hun ifølge Scottish Sun. – Det er ikke min skyld. Jeg har ikke tænkt mig at dække mig til. Jeg vil bare ikke dække mig til for nogen. Sådan er jeg ikke. Jeg vil ikke have det dårligt med, hvordan jeg ser ud, tilføjede hun.

Gillian sagde, at hun bare er glad for, hvem hun er, og hvad hun ser i spejlet, og sagde: – Jeg har det godt i min egen krop, og jeg går i det, jeg har lyst til. Tøj er en form for udtryk, og jeg vil gå i det, jeg kan lide, og det er bare det, jeg gør. Og samfundet skal ikke fortælle mig, at jeg ikke må.

Hvad synes du om Gillians video og kropspositivitet? Fortæl os det i kommentarfeltet!

Exit mobile version