Politibetjenten Boxiao standser fartsynder med 120 i timen – så ser han føreren og kører i panik på hospitalet

Politibetjenten Boxiao Pan fra Sverige gjorde et rutinestop, da en bilist ræsede forbi ham med 120 km/t på en vej, hvor fartgrænsen ligger på 70.

Men da han standsede bilen, fik politimanden en overraskelse.

Bag rattet sad en højgravid kvinde, som var i gang med at føde.

Det var natten til onsdag, at politibetjenten Boxiao Pan opdagede en bil på motorvejen E18 ved Täby i Stockholm, som kørte meget for stærkt. 

Boxiao satte efter bilen, som han målte til at køre 120 km/t på en vej, hvor fartgrænsen ligger på 70 km/t.

Men da han standsede bilen, fik han sig en overraskelse. 

Bag rattet sad en højgravid kvinde, som vred sig i smerte.

“Jeg var mentalt forberedt på, at det var en ganske skamfuld person, som ville forsøge at bortforklare, hvorfor det gik så stærkt. Jeg havde ikke ventet mig en gravid kvinde i smerter, som var ved at føde,” siger han til Newsner.

Boxiao spurgte, om barnet var ved at komme ud, men kvinden havde for ondt til at føde, så han overtalte hende til, at han måtte køre hende direkte til sygehuset. 

“Først ville hun ikke forlade sin bil, men jeg sagde, at vi ville løse det og skulle fokusere på hende. Jeg kørte med udrykning til fødselskliniken BB i Danderyd og strøg ind på parkeringspladsen. Personalet for ud for at hjælpe os,” fortæller han til Newsner.

Boxiao havde ringet til dem og varslet dem. 

“Jeg var lidt panisk i stemmen og sagde, at barnet var på vej ud i bilen. Så personalet sprang ud for at møde os,” siger han til Newsner. 

Kvinden fik omgående hjælp til fødslen. Hendes bil blev hentet og kørt til BB af nogle af Boxiaos kolleger. Da de ankom til sygehuset, var fødslen allerede i fuld gang. 

Han har aldrig været med til noget lignende. 

“Det sker, at vi støder på kvinder, som er i fødsel, men aldrig at de selv kører til sygehuset.”

“Jeg var nok næsten lige så panisk som hende, da jeg kørte hende til BB. Jeg skulle virkelig anstrænge mig for at virke rolig,” siger han og griner.

“Alt gik så hurtigt, at jeg aldrig fik hendes navn. Men jeg er blevet kontaktet af BB i Danderyd, så må vi se, hvordan det er gået, siger han.

Efterfølgende har han fået at vide, at fødslen gik fint, og at både mor og barn har det godt. 

Sikke en flot indsats fra Boxiao! Del og synes godt om, hvis du er enig!