Politiet stopper småbørnsmoren – ser dette på bagsædet og løfter straks babyen ud

En forælders værste mareridt er, at der skal ske ens barn noget. Da jeg blev forælder første gang, var jeg konstant urolig, men efterhånden har jeg indset, at det handler om sund fornuft.

En mor til to blev stoppet på vejen af en politiet, fordi hun ikke havde en nummerplade bag på bilen. Men da betjenten kiggede på bagsædet, hvor hendes 1-årige tvillinger sad, så han noget som ikke var særlig smart.

Moren og hendes børn måtte ud af bilen – og nogle minutter senere kom han tilbage med noget som nu hyldes på nettet.

Det var en almindelig aften i Savannah, Georgia, i USA, da en betjent stoppede en bil, som ikke havde nummerplade på. Betjenten gik frem til kvinden, som sad bag rettet – en mor til to små børn.

Stoppet af politiet

På bagsædet sad hendes 1-årige tvillinger. Men der var noget ved børnene, som fangede betjentens opmærksomhed.

I et indlæg på sin Facebook-side skriver Savannah-politi, at betjenten opdagede, at børnene ikke sad ordentligt fastspændt og manglede børneseler. Betjenten kunne have skrevet en bøde til moren. Men i stedet gjorde han noget, som nu hyldes på nettet.

Børnene sad ikke fastspændt

I stedet for at følge loven, give hende bøder og efterlade hende, valgte betjenten at reagere med hjertet.

UPDATE ON THE STORY BEHIND THE PHOTO: Last night in Albany, Savannah HEAT Officers stopped a vehicle that had no license…

Posted by Savannah Police Department on Saturday, September 21, 2019

Han lyttede til morens fortælling, hvilket senere på gengivet på politiets Facebook-side.

“Moren var bare 21 år gammel, og hendes normale bil var for nyligt blevet stjålet, derfor havde hun ikke børneseler. Hun var desuden lige startet på et nyt arbejde”, skriver politiet.

Købte nye børne autostole

Politimanden besluttede sig for at hjælpe moren. Hun havde haft nok modgang med den stjålne bil og nu eventuelt en bøde.

Han bad en af sine kollegaer om at køre til en nærliggende butik og købe to nye autostole til tvillingerne. Politibetjentene, Neumann og Daniels, blev ved moren og legede med hendes to børn, mens en kollega var i butikken.

UPDATE ON THE STORY BEHIND THE PHOTO: Last night in Albany, Savannah HEAT Officers stopped a vehicle that had no license…

Posted by Savannah Police Department on Saturday, September 21, 2019

Neumann blev især populær og fik en ny ven i form af det ene barn.

– Jeg satte mig ved siden af den lille dreng. Han vendte sig mod mig og ville tages op. Det var det, vi blev bedste venner. Han ville ikke sættes ned igen, fortalte Neumann senere til ABC News.

Fik udmærkelser for den smukke reaktion

Mødet med betjentene forandredes fra hårdt til ren glæde. Moren fik to nye autostole fra de venlige politibetjenten. Men frem for alt lærte hun, at der findes fine og venlige betjente derude, som i virkeligheden bare vil hjælpe og beskytte deres medborgere.

Neumann blev senere udnævnt til årets betjent af Savannah-politi og kollegaerne Daniels og Bland fik udmærkelser for deres fantastiske handling.

Join us in putting your hands together to congratulate our three HEAT officers who came back from the Savannah MADD…

Posted by Savannah Police Department on Wednesday, September 25, 2019

Disse betjente er rigtige hverdagshelte og forbilleder for mange! Del artiklen for at hylde de fantastiske betjente for deres fine gestus mod småbørnsmoren.