Politimand ser efterladt baby græde hjælpeløst – da gør han det eneste rigtige

Nogle gange kan man tro, at politimænd bare jagter skurke og anholder dem, som ikke følger loven. Men de gør meget mere end det. Frem for alt er de medmennesker, som findes, så vi kan føle os trygge.

Det var om morgenen den 9. maj i år, at politimanden James Hurst fik en anmeldelse om, at en 16-måneder gammel baby vandrede omkring på gaderne uden nogen voken i nærheden.

Da James kom til stedet, blev han rørt og syntes, at det var meget synd for drengen, og han lovede at blive ved drengens side, indtil alt blev godt igen.

De tog sammen ind til sygehuset i Savannah, men da drengen skulle undersøges, blev han meget bekymret og ked af det.

James, som selv er far til to, samlede drengen op i sine arme og lod ham ligge på sit bryst under hele undersøgelsen, hvilket gjorde, at han blev rolig, og på bare få minutter faldt i søvn.

Mens drengen sov på politimandens bryst, var der nogen, som tog et foto af dem. Et foto, som senere blev lagt op på Savannah-Chatham Metropolitan Police Departments Facebook-side. Billedet blev hurtigt spredt, og mange ville hylde James for hans fantastiske indsats.

Selvom der fandtes strålende sygehuspersonale, så ville James være der for drengen.

James selv er chokeret over opmærksomheden og mener, at han ikke engang tænkte over det, da han tog drengen op, det var bare en selvfølgelighed, et instinkt, da han selv er far til to små drenge.

I flere timer var James på sygehuset med drengen og så til, at alt blev godt igen.

Hvilken fantastisk politimand, nu hjælpes vi ad med at DELE denne fantastiske historie for at hylde James og hans helteindsats!