Postbuddet får klump i maven over brev til julemanden – gør alt i sin magt for at finde drengen som skrev brevet

Nogle gange sker der ting, som får en til at tro på skæbnen. Eksempelvis når ens veje krydser en fremmed, som senere kommer til at betyde meget for en. Det her er et eksempel på sådan en hændelse.

Eric Barragan arbejder som postbud på et postkontor i USA. På jobbet ser man en del ting, som kan være svært ikke at give opmærksomhed.

Det vil eksempelvis sige, når folk sender lykønskninger og breve, der ikke er i kuverter, så man ikke kan undgå at se teksten, som står der.

Præcis sådan var det med et brev, der var skrevet med et barns håndskrift. Det krævede ikke mere end et sekund for at se, at det var en ønskeliste adresseret til julemanden. Hvilket mange børn sender hvert år.

Ifølge Spotlightstories var der nogle ting på listen, som fik Eric Barragan til at reagere.

Reagerede på barnets ønskeliste

Udover nogle af de sædvanlige ting som et barn kan ønske sig, så indeholdt listen to ting, der får voksne til at stoppe og reflektere over, hvad der er vigtigt.

Han skrev nye skjorter, Minecraft-figurer, Hot Wheels, et videospil som hedder “Five Nights at Freddy’s”, en tegnebog og et gavekort til Gamestop.

This image has an empty alt attribute; its file name is brevbarare.jpg
Foto: YOUTUBE SCREENSHOT – CBS LOS ANGELES

De to andre ting skilte sig dog ud fra de fleste børns ønsker.

Materielle gaver er forholdsvis lette at skaffe, hvis du har pengene til at købe dem. Men drengens fjerde punkt sagde “Fred og glæde på jorden” og det syvende punkt var “Bare at få kærlighed”.

“De fleste børn spørger ikke efter de her ting”

Eric Barragan var lige så forbløffet som imponeret.

– De fleste børn spørger ikke efter de her ting, og jeg syntes, at det var meget specielt, sagde Eric Barragan til CBS 2.

Eric kunne ikke slippe tankerne om listen.

Eric Barragan syntes, at det var et meget betænksomt barn, som fortjente alt på listen.

Eric kørte ud og købte nye skjorter, spillet drengen havde ønsket sig og et gavekort på $15. Eric Barragan købte også resten af tingene på listen i håbet om, at få drengen til at glæde sig til julen.

Men der var et problem. Han vidste ikke, hvem afsenderen til brevet var eller hvor han boede. Det ville tage lang tid at gennemgå butikkens overvågningskameraer, så han var nødt til at være kreativ.

Gjorde alt i sin magt for at finde drengen

Han gik på de sociale medier for at finde drengen.

Det gode var, at sedlen havde et navn nedenfor listen. Dette var ledetråden, som skulle blive genkendt af nogen, der kendte familien.

De satte Eric Barragan i kontakt med en dreng, der hedder Julian Huey. Den intetanende mistede mælet, da det her godhjertede postbud dukkede op med alt på hans ønskeliste.

This image has an empty alt attribute; its file name is eric-julian.jpeg
Foto: YOUTUBE SCREENSHOT – CBS LOS ANGELES

Julians familie var overvældede af den venlige gestus. Michele Huey, hans mor, forklarede, at tiden var hård for dem økonomisk lige nu. Derfor bragte postbuddets søde gestus tårer frem.