Prins Harry blev alvorligt syg da han var 3 år – så gjorde Diana noget som får mig til at græde

At prinsesse Diana var en kvinde med et stort hjerte ved vi alle. Hun var en stærk forkæmper i sociale spørgsmål, for eksempel for minoriteter eller mennesker som var ramt af sygdommen AIDS.

Men størst plads i Dianas hjerte havde børn, og hendes egne drenge var lige hos andre forældre konstant til stede i hendes tanker.

Prinsessen viste sin kærlighed til sine børn offentligt, men også på måder som ikke var beregnet til at se dagens lys.

Diana er det smukkeste bevis på, at en mor er en mor, uanset sociale klasse eller penge – det beviser ikke mindst den her historie som for nyligt blev afsløret.

Foto: Wikimedia

Prinsesse Diana var en hengiven mor, det ved vi alle. Men hvad vi ikke ved, eller ikke vidste, var i hvilken udstrækning. Ifølge Mirror har sangeren Patti Boulaye, prinsessens ven, fortalt, at da hendes søn Harry var syg og indlagt på sygehuset, så bestemte Diana sig ikke bare for at sove på sygehuset: Hun sov på gulvet i rummet. Kun for ikke at blive skilt fra sin som, som i dette tilfælde blot var tre år gammel.

At sove på gulvet er ikke noget som anses som “værdigt” for en prinsesse. Men hun insisterede og inden sin uventede beslutning kigge personalet på sygehuset efter en ekstra madras, så prinsessen kunne ligge lidt mere bekvemt – og slippe for at sove direkte på gulvet.

Foto: Flickr

Diana var bare 26 år i situationen og således en meget ung prinsesse.

Det her beviser, hvis nogen skulle tvivle, hvilket stort hjerte denne kvinde havde. Hendes bortgang i 1997 var en stor sorg for alle verden, fremfor alt for hendes sønner, William og Harry, som alt for tidligt mistede en god og smuk moder.

Del gerne videre, så at alle får at vide, hvilket stort modershjerte prinsesse Diana havde!