Sjusket bonde har mistet håbet for håret, gennemgår forvandling som får hustruen til at skrige

Vi er mange som kan genkende os selv i dette. Gennem årene sker der flere ting, som giver os mindre tid til at passe på os selv. Det handler om arbejde, familie, børn og så har mange et hjem, som skal plejes.

Nogle mennesker i midten af livet kan havne i noget, som minder om et syndrom, man ikke vil falde i, nemlig at man stopper med at tage vare på sig selv.

Det er den her far et tydeligt eksempel på. Men heldigvis fik han den støtte han behøvede af sin familie til at få rettet op på tingene. Det her er en forvandling som ender i tårer, og jeg forstår virkelig hvorfor, når man ser resultatet!

Det her er John Bearfield. Han er 33 år og levede længe alene, indtil han mødte sin hustru Christina for fire år siden. De giftede sig og pludselig havde John både hustru og fem bonusbørn i alderen 6 til 16 år helt tæt på.

Youtube

De lever et almindelig familieliv, og Christina fortæller i tv-programmet “Good morning America”, at det næsten har været meningen, at John skulle være deres far. Men den nye rolle i familielivet har også sat sit aftryk i Johns ydre, og nu har han ikke længere tid eller orker at pleje sig selv. Han har ladet håret vokse så langt, at hans hustru siger, at han nu ser ud til at være ældre end hende – trods det egentlig er den anden vej rundt.

– Jeg ignorerer mig selv for at alle andre skal have det godt, siger John i programmet.

Youtube

Om morgen bruger han en kam til sit lange, grå hår. Og bagefter tager han jeans og en t-shirt på. Christina har set, hvor John er blevet ulykkelig over sin stil og vil gerne hjælpe ham, så hun henvendte sig til tv-programmet, hvor der er stylister og frisører, som hjælper mennesker som vil lave en forandring i livet. Lige dette afsnit var en specialudgave om fædre og ja, stylisterne gjorde virkelig et godt arbejde!

Youtube

Først gik han ind til alle stylisterne og efterlod resten af familien udenfor. Men da han kom tilbage… så kunne hverken Christina eller John holde tårerne tilbage. Kig bare på denne fantastiske forvandling og se på reaktionen, når han vender sog om, tager hatten af og viser sit nye jeg. Wow!

[arve url=”https://youtu.be/HRfxKz-SPE8?t=24s” /]

Dette er bare så inspirerende! Del gerne videre og like, hvis du også synes dette var fantastisk!